Start Jong Dames Training 7 April
17 maart 2017

MHC Goirle start met een Jong Danes Training op vrijdag avond! De training is open voor leden en aspirant-leden en is bedoeld om, op het veld kennis, met elkaar te maken. Volgend seizoen willen we minimaal 1 jong dames team opstarten dat gaat hockeyen in de jong dames competitie.

De jong dames competitie is opgezet voor hockeysters in de leeftijdscategorie van 17 (2de jaars-A seizoen 17-18) tot en met maximaal 25 jaar. De jong dames competitie heeft als doel om de junior van de zaterdag makkelijker de overstap te laten maken naar de zondag. De jong dames vormen een nieuwe categorie binnen de senioren en is niet bedoeld als schaduw team van de selectie teams.

De trainingen vinden plaats op vrijdagavond, zodat ook uitwonende studenten aan kunnen sluiten, van 19:30 - 21:00. Na de training kan op deze avond nog een drankje genuttigd worden met de andere senioren teams in het paviljoen. Opgeven voor de training kan via [email protected]. De trainingen worden vanuit de vereniging verzorgt door Harrie van den Broek en gaan door vanaf 10 deelnemers.

behoor jij tot deze doelgroep, moet je nog een keuze maken wat je volgend jaar gaat doen, wil jij terug komen hockeyen met leeftijdsgenoten, of wil je overstappen uit een van de bestaande teams naar deze leeftijdscategorie, schrijf je dan in en kom naar de Jong Dames Training.

Voor inschrijven, meer informatie en of vragen kun je de breedtesport benaderen via [email protected].


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren