Sport (Hockey) verbind op Syria vluchtelingen toernooi
26 april 2017

MHC Goirle nam maandag 24 april jl., met een samengesteld B meisjes team, deel aan het vluchtelingen toernooi in Tilburg. Het toernooi werd georganiseerd ter ere van het 1 jarig bestaan van de vluchtelingen hockeyvereniging Tilburg. Het team van Goirle bestond uit 3 meisjes uit de MB1, 6 uit de MB2, 4 uit de MB4 en een "vluchteling" uit de MB1 van Hilvarenbeek.

De dames van Goirle speelde de eerste twee wedstrijden een zeer sportieve wedstrijd tegen de vluchtelingen teams. In de middag werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen de jongens B van Were Di en werd er gewonnen van de Jongens C van Tilburg. De sportiviteit, saam horigheid en gezelligheid waren deze dag echt de winnaars, toch werd met een shoot-out tussen Goirle en Were di de winnaar van het geslaagde vluchtelingen toernooi bepaald. Helaas trok Goirle hier na 6 shoot-outs aan het kortste eind.

We hebben de teams van de vluchtelingen hockeyclub uitgenodigd om dit seizoen nog eens op onze vereniging een oefenwedstrijd te komen spelen. Een mooi samenwerking is tot stand gekomen waarin wij onze maatschappelijke betrokkenheid in sportieve zin vorm kunnen geven

Hockey verbind.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren