Informatie Teamindeling en Selectie Junioren
3 juni 2017

Het seizoen nadert zijn einde, 10 juni worden de laatste competitiewedstrijden voor onze jeugd gespeeld. Na 10 juni wordt er ook niet meer getraind door de teams en gaan de selectietrainingen van start. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De nieuwe teams moeten samengesteld worden, de selectietrainingen moeten georganiseerd worden en de uitnodigen hiervan moeten de deur uit. Daarnaast gaan we weer op zoek naar trainer coaches voor het volgende seizoen en moet het nieuwe trainingsschema gemaakt worden.

In de bijlage vind je de informatie hoe wij te werk gaan bij het formeren van de nieuwe teams en hoe de selectie tot stand komt. Tevens is het trainingsschema voor de eerstelijnsteams van de junioren toegevoegd (deze wordt ook opgenomen in het trainingsschema op deze site).

De spelers die voor deze selectie in aanmerking komen ontvangen hier uiterlijk woensdag 7 juni een persoonlijk bericht van. Tevens zullen de huidige trainer/coaches ingelicht worden wie van hun team voor de selectie in aanmerking komt.

mocht je naar aanleiding van deze informatie nog  vragen hebben dan kun je ons bereiken via [email protected].Bijlage: Informatie selectie en teamindeling (1).pdf

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren