Publicatie Selectie Junioren
8 juni 2017

Vanaf maandag 12 juni starten de selectietrainingen voor de junioren, Bij MHC Goirle spelen we alleen selectie voor alle eerstelijnsteams in een categorie. Voor de meisjes betekend dit dat er een voorselectie gemaakt wordt op basis van de beoordelingen van de trainer/coaches, de gespeelde klasse en het behaalde resultaat in deze klasse. In de bijlage vind je de voorselectie per categorie van de meisjes.

Voor de jongens wordt alleen in de D en de C selectietrainingen gehouden waar alle jongens in deze leeftijdscategorie aan mogen mee doen. In de A en de B lijn kan maar één team geformeerd worden en is het overbodig om hiervoor selectietrainingen te organiseren. 

Mocht je niet deelnemen aan de selectietrainingen dan wordt de teamindeling voor het tweede en opvolgende teams ook samengesteld op basis van de beoordelingen, gespeeld niveau en behaalde resultaat. Tijdens de selectieperiode zullen ook deze teams in concept samengesteld worden. Op 4 juli worden deze voorgelegd aan de huidige trainer coaches en worden daar waar nodig minimale aanpassingen gemaakt. Rond 7 juli zal ook deze teamindeling gepubliceerd worden en is er gelegenheid tot het stellen van vragen tot aan de zomervakantie. Bijlage: Publicatie Selectie Meisjes Junioren.pdf

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren