Trainers en coaches gezocht !
7 augustus 2017

TRAINERS EN COACHES GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE SEIZOEN 2017-2018

MHC Goirle kent bijna 1.000 leden en elke week staan er honderden ouders en grootouders langs de lijn om hun (klein)dochter of (klein)zoon te zien hockeyen. Al deze leden verdienen het om goede begeleiding te krijgen van een trainer en coach.

 

 

Voor het seizoen 2017-2018 is MHC Goirle weer op zoek naar enthousiaste trainers en coaches. Heb jij die dosis energie en wil jij graag je steentje bijdragen aan de leukste vereniging van Goirle, meld je dan nu aan om volgend seizoen training te geven en/of te coachen!

 

Wanneer je training gaat geven of coachen, sta je er uiteraard niet alleen voor. Elke trainer en coach bij MHC Goirle heeft een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainer- en/of coachavonden. Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven en/of coachen.

 

Mocht je interesse hebben om volgend seizoen training te geven en/of te coachen, meld je dan direct aan via onderstaande link of via [email protected]

 

Meld je hier direct aan als trainer

 

Wij hopen op vele positieve reacties, zodat alle teams van MHC Goirle volgend seizoen weer op een goede manier begeleid kunnen worden.

 

Voor onderstaande teams zijn wij in ieder geval nog op zoek naar train(st)er(s):

 

Jongens D2

Voor JD2 zijn wij op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training in de week op zich willen nemen. De tweede training staat voorlopig gepland op dinsdag van 18:30 tot 20:00 uur op hetzelfde veld als JD1.

 


Meisjes A2/A3/A4

Voor MA2, MA3 en MA4 zijn wij op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training voor hun rekening willen nemen. De trainingsavond is in onderling overleg te bepalen. De mogelijkheid bestaat om een combinatietraining met één of meerdere A-teams te laten plaatsvinden.

 

Meisjes B3/B6

Voor zowel MB3 als MB6 zijn we op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training voor hun rekening willen nemen. Een combinatietraining met een ander gelijkwaardig B-team behoort ook hier tot de mogelijkheden.

 

Meisjes C4/C5

Voor zowel MC4 als MC5 zijn we op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training voor hun rekening willen nemen. Een combinatietraining met een ander gelijkwaardig C-team behoort ook hier tot de mogelijkheden.

 

Jongste Jeugd

Binnen de jongste jeugd zijn we nog op zoek naar een aantal train(st)er(s) om teams training te geven. De trainingen van deze teams duren één uur en in overleg kan het tijdstip bepaald worden.

 

Commissie Hockeyzaken MHC Goirle

 

Harrie van den Broek

Rein van Iersel

Ruud van Maaren bestuursafgevaardigde


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Krijn van Dolderen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren