Groot onderhoud veld1
28 oktober 2017

Beste leden

 

Zoals jullie misschien wel hebben gezien is veld 1 zwaar vervuild. We hebben dit in de afgelopen maand, in samenwerking met de gemeente, onderzocht. We zijn tot de conclusie gekomen dat de mat in zijn geheel zuiver gemaakt moet gaan worden. De gemeente heeft hier een bedrijf voor in de arm genomen. Zij zullen Maandag 6 november hiermee beginnen, dit heeft wel consequenties.

 

We zullen 4 dagen geen gebruik kunnen maken van veld 1.  In samenspraak met hockeyzaken commissie is een aangepast trainingsschema gemaakt zodat er zo min mogelijk trainingen vervallen of op een ander tijdstrip gepland moeten worden. Wel zullen we samen enkele concessies moeten maken, zo moeten we hier en daar inschikken en samen trainen op een veld of zijn trainingen 30 min korter om elk team de ruimte te geven voor een training.

 

Wij vragen jullie begrip voor de ontstane situatie en gaan ervan uit dat wij, ook dit samen als één vereniging oplossen. Mochten er naar aanleiding van het bijgevoegde trainingsschema vragen zijn of heb je samen een nog betere oplossing dan kun je deze richten aan hockeyzaken Harrie en/of Rein op [email protected]

 

Tips:

Daar waar je met drie teams op een veld staat is het mogelijk om een bloktraining te realiseren, maak vier oefeningen en 4 groepjes, laat de groepjes rouleren over de oefeningen.

 

Is je training ingekort dan kun je buiten het veld inlopen en eventuele andere oefeningen doen.

 

Dus Veld 1 niet te betreden tijdens de schoonmaak.

 

Namens het bestuur en hockeyzaken

  

Bas Tooten

Harrie van den Broek

Rein van Iersel

Ruud van Maaren

 

 Bijlage: trainingsschema 6-9 nov(1).pdf

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren