BREAKING !!! Hockeyen met Heren 1 op 12 december !!
7 december 2017

*BREAKING*

A.s. dinsdag 12 december gaan alle basisscholen weer staken! Wij nemen graag de kinderen voor een dag onder onze hoede, zodat de kinderen een leuke dag hebben en de leraren kunnen staken. Daarom openen wij op die dag ons 1-daags pop-up kerst-kinderopvangcentrum. U kunt uw kinderen met een gerust hart aan de mannen van MHC Goirle Heren 1 overlaten. Wij kinderliefhebbers hebben namelijk een geweldig sportief programma opgesteld om uw kinderen een onvergetelijke dag te bieden.

Bij goed weer zullen we de hockeyvelden betreden om daar verschillende hockeyspellen te gaan doen. Mocht het toch minder goed weer zijn, dan gaan wij binnen in sporthal De Wissel sportieve spelletjes doen. Als uw kind hockeyt, zou het fijn zijn als hij/zij een hockeystick kan meenemen. Uiteraard zijn ook alle niet-hockeyende kinderen welkom. In dat geval zorgen wij voor de benodigde materialen. 

Het programma duurt van 8:30 uur – 16:00 uur, waarbij de lunch is inbegrepen. De kosten voor deze dag bedragen slechts €25,- per kind en daarvoor is uw kind de hele dag onder de pannen. Aanmelden kan via een mailtje naar [email protected] Graag ontvangen wij hierin de naam en leeftijd van uw kind, de basisschool en klas waarop/-in uw kind zit, eventuele allergieën, zodat wij hier rekening mee kunnen houden voor de lunch, het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent en of uw kind al dan niet op hockey zit en in het bezit is van een hockeystick.

LET OP: VOL=VOL!!!

Kort samengevat:
Wat?: 1-daags pop-up kerst-kinderopvangcentrum
Waar?: MHC Goirle (Schietberg 6 in Goirle)
Wanneer?: Dinsdag 12 december
Tijd?: 8:30 uur – 16:00 uur
Prijs?: Slechts €25,- per kind

Aanmelden --> [email protected]

Mocht u overige vragen hebben kunt u altijd een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres. Deelname is op eigen risico.

Hopelijk tot de 12e!
De mannen van Heren 1

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Krijn van Dolderen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren