emailadres aanpassen
2 januari 2018

Beste ouders, beste spelers, 

Vaak krijgen we berichten of dat we emailadressen willen aanpassen nadat bijv. een bulkmail is verstuurd, maar wist je dat je dat zelf kunt doen ? 

Zoals jullie waarschijnlijk weten staan er in LISA twee e-mailadressen geregistreerd per lid. Het eerste e-mailadres gebruiken wij om spelers te kunnen bereiken, het tweede e-mailadres wordt gebruikt om de contributiefactuur te versturen. Bij jeugdleden is het normaliter zo dat het eerste en tweede e-mailadres hetzelfde zijn. 

We willen jullie aanraden om zeker vanaf de B-jeugd het eerste e-mailadres aan te passen naar het persoonlijke e-mailadres van de speler/speelster zelf. Het eerste e-mailadres wordt namelijk gebruikt om scheidsrechters te informeren over de wedstrijden die zij moeten fluiten. Het komt nu met enige regelmaat voor dat, met name bij B- en A-jeugdleden, de ouders een email hierover krijgen omdat zij nog steeds als communicatie-emailadres bekend staan. 

Het aanpassen van het e-mailadres kan je zelf doen via de LISA app. Mocht je je inloggegevens hiervoor kwijt zijn stuur dan even een email aan [email protected] Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact met ons op via [email protected]

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren