Rabobank Club Kas Actie
3 oktober 2018

CLUB KAS ACTIE VAN DE RABO BANK. 

MHC is, vanwege bestaande sponsoring door de Rabobank, uitgesloten van deelname aan de Clubkas actie van de Rabobank. Dat betekent niet dat de leden of ouders van leden, die lid zijn van de Rabobank, niet mogen stemmen. 

Wat houdt de actie in? De Rabobank stelt € 200.000 beschikbaar, welke verdeeld worden over de deelnemende verenigingen. Er hebben zich ruim 300 verenigingen aangemeld. Voorwaarde is dat de verenigingen bij de Rabobank bankieren. 
Leden van de Rabobank mogen tussen 2 en 15 oktober 5 stemmen op verenigingen uitbrengen. Zij ontvangen daar een stemkaart voor. Als je het blad dichtbij ontvangt ben je lid. Men mag echter maximaal maar 2 stemmen op 1 vereniging uitbrengen en moeten dus hun stemmen verdelen. De verdeling van het bedrag gaat in verhouding van de stemmen die op de verenigingen uitgebracht zijn. 
Zoals al vermeldt is MHC als vereniging uitgesloten van deelname. Raboleden van MHC krijgen wel de gelegenheid om te stemmen. 

Natuurlijk kan iedereen zelf bepalen op welke vereniging je wilt stemmen. Zoals jullie weten spelen wij in de winterperiode zaalhockey bij onze buren, in Sporthal de Wissel. Deze sporthal is van en wordt geĆ«xploiteerd door  door de stichting Sporthal G.H.V.  Zij  staan bij de deelnemende verenigingen.
Maar ook Handbalvereniging G.H.V en  ook Dynamic tennis vereniging DTC De Wissel is genoemd naar de hal waar men opgericht is en waar nog steeds hun home is. 

Wij willen deze verenigingen graag onder jullie aandacht brengen als je de 5 stemmen moet gaan verdelen. We moeten onze buren bij deze actie niet vergeten, want beter een goede buur dan een verre vriend. Namens onze buren bedanken wij jullie voor de steun die je op deze manier aan hen geeft.

De zaalhockeycommissieterug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren