MHC Goirle implementeert Hockeypraktijk app
13 augustus 2019

26 augustus starten de reguliere trainingen voor, veel teams zijn al fanatiek op eigen gelegenheid aan het trainen of gaan voor die tijd nog aan de gang. Wil je dit ook met jou team check de mogelijkheden via [email protected] het is niet vanzelf sprekend dat voor 26 augustus de velden vrij zijn op de eigen trainingstijd.

Vanaf komend seizoen maken we een start met hockeypraktijk. Hockeypraktijk is een app voor trainers, coaches en spelers. De App is gekoppeld aan onze administratie en club app. (ook op desktop beschikbaar via LISA-team). Trainers vinden per categorie verschillende trainingsoefeningen van eenvoudig tot ervaren niveau. Voor coaches zijn er praktische en tactische tips en spelers kunnen straks zien wat er getraind gaat worden en kunnen alvast filmpjes bekijken in "Hockeyfood”

Het komende jaar gaan we een doorlopende leerlijn uitzetten en borgen in de hockeyplan app. Een doorlopende leerlijn bestaat uit een aandachtpunten en technieken waar in periodes aan gewerkt wordt van de puppy/funky tot en met de senioren. Wil je alvast een kijkje nemen download dan de LISA-APP en log in bij MHC Goirle met je lidnummer en wachtwoord. Een instructie vind je op https://www.youtube.com/watch?v=G0IVngKBX0Q

Binnenkort meer info over een workshop voor onze trainer coaches.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren