Controleer je contactgegevens !
3 september 2019

Vanuit de diverse commissies komen geluiden dat contactgegevens niet kloppen! Willen jullie allemaal je gegevens controleren ? Dan mis je geen belangrijke berichtgeving. 

Check in Lisa of met name je email en telefoongegevens kloppen. Let daarbij op de het eerste emailadres- je contact e-mail- en je 2e emailadres- factuur/ ouder e-mail- juist zijn. Het eerstgenoemde adres wordt gebruikt voor directe communicatie binnen het team en gebruikt ook de KNHB voor bijvoorbeeld Drillster (scheidsrechterscursus) en Hockeypraktijk.
Het tweede adres wordt gebruikt als factuuradres. Bijvoorbeeld als je jeugdlid bent en ouders de rekening betalen. Betaal je zelf dan zullen beide adressen waarschijnlijk hetzelfde zijn. 

Pas aan via:
- De Hockey-app, ga naar profiel en daar kun je het heel simpel controleren en aanpassen.
- De site van MHC Goirle en dan zie je onderaan 'Login LISATeam', deze klik je aan, ga dan naar 'mijn MHC Goirle'  en daar kun je indien nodig je gegevens aanpassen onder 'profiel'

Ben je nu je wachtwoord vergeten mail dan naar [email protected]
Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord. 

Het is een paar minuten werk en dit aanpassen moet je echt zelf doen. In het kader van de AVG wetgeving kunnen en mogen commissieleden dit niet (meer) !

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren