Albert Heijn plaatjesactie is van start
19 oktober 2019

Kick-off plaatjes actie MHC Goirle bij Albert Heijn van Hogendorpplein/Koningsschild 

Zaterdag 19 oktober waren we met een grote groep leden om de gepersonaliseerde boeken en wat plaatjes in ontvangst te nemen. Aan Wouter van Berkel (JD2) en Jip van Brederode (MD5) overhandigde de supermarktmanager Tahnee Otten de eerste boeken.   Na de overhandiging kreeg iedereen zijn eigen boek met alvast wat plaatjes om zo de eerste plekken in het boek te vullen. Uiteraard hebben we nog een groepsfoto gemaakt, MHC Goirle heeft zich laten horen bij AH!  

De AH plaatjes spaaractie is van start gegaan ! Vanaf maandag 21 oktober as., krijg je, wanneer je boodschappen doet bij de AH op het van Hogendorpplein/Koningsschild, plaatjes van MHC Goirle spelers en coaches. 

Vanuit de club willen wij jullie bedanken voor jullie medewerking. Tevens een speciaal bedankje aan de fotograaf, Hans Haverkamp.

Een aantal teams heeft de gepersonaliseerde boeken nog niet ontvangen. Vrijdag 25 oktober 20.00u – 21.00u (senioren) en zaterdag 26 oktober vanaf 08.15u (jongste jeugd en junioren) kunnen deze opgehaald worden in het paviljoen . Bij de senioren gaat het om Heren 1, Heren jong 1, Dames 2, Dames 3, Dames 4, Recreanten.Bij de junioren/jongste jeugd gaat het om MA1, MA2, MA3. MA4, MA5, MB2, MB4, JB1, JB2, MC1, MC3, MC4, JC1, MD6. 

Rest ons niets anders dan jullie namens de organisatie en het bestuur van MHC Goirle heel veel plezier te wensen met het verzamelen van een volledig boek.

Bestuur MHC GoirleBijlage: Albert Heijn plaatjes MHC hoog.jpg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Krijn van Dolderen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren