Belangrijk: de nieuwe corona maatregelen per 29.09.2020 !
29 september 2020

Zoals iedereen inmiddels wel weet, heeft de landelijke overheid besloten om de coronamaatregelen aan te scherpen. Na al het werk dat door vrijwilligers is verzet om de club coronaproof te maken, is dit op z’n zachtst gezegd teleurstellend. Tegelijkertijd is dit wel de nieuwe realiteit waar we als club mee te maken hebben.

 

De volgende maatregelen zijn per direct van kracht:

1.Het clubhuis is per direct gesloten tot en met 19 oktober 2020.

2.Toeschouwers zijn niet welkom tijdens de trainingen en wedstrijden.

3.Bij uitwedstrijden van jeugdleden tot en met 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Voor hen geldt regel 2 dus niet. Zorg er wel voor dat je het aantal ‘rij-ouders’ beperkt blijft tot het hoognodige.

4.Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

5.Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen een half uur) de sportaccommodatie verlaten. Teams mogen maximaal 45 minuten (behalve H1 en D1) voor de start van de wedstrijd op de accommodatie aanwezig zijn.

6.Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, veldcoördinator, spelbegeleider bij de Jongste Jeugd, scheidsrechter of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen tijdens het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

7.Douches en kleedkamers zijn gesloten. Het toilet en EHBO (incl. vrijdagavond-spreekuur) is wel open.

8.De Funkey- en Puppy-trainingen gaan door! Ook hier geldt dat de ouders niet mogen blijven kijken. Nadere informatie over deze training wordt rechtstreeks gedeeld via de Whatsapp groep.

 

Wij begrijpen dat dit geen leuke maatregelen zijn, maar rekenen erop dat iedereen binnen de club hieraan meewerkt.

 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de site van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren