Interne competitie opnieuw verlengd!
9 november 2020

Beste coaches, spelers en ouders,

Na een succesvolle eerste interne competitie, gaan we door met een vervolg van wederom drie weekenden. We zijn blij dat de Jongste Jeugd en Junioren nog altijd door kunnen gaan met wedstrijden spelen!

Sportiviteit is zoals altijd belangrijk, daarnaast is het van groot belang dat we ons, voor ieders veiligheid, aan de richtlijnen van de overheid houden en zo meewerken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona-virus.De richtlijnen die MHC Goirle heeft opgesteld voor de interne competitie zijn hier te vinden.

Voor de komende periode geldt nog steeds:

· Het team verzamelt maximaal 30 minuten voor aanvang wedstrijd op het complex.

· Coaches, spelleiders en scheidsrechters blijven alert op de 1.5 meter afstand regel.

* Op dit moment is het maximaal aantal volwassenen dat bij elkaar mag zijn twee, let daar aub op.

Het complex is enkel toegankelijk voor het team met begeleiding. Per team maximaal 2 begeleiders exclusief de spelleider/scheidsrechter.

Een actueel overzicht van de wedstrijden, indeling scheidsrechters en uitslagen kun je hier vinden. In Lisa kun je zien welk team thuis-/uitspelend is, kijk hiervoor bij opmerkingen in het wedstrijdformulier.

Fijn als ook deze periode hulp wordt geboden bij het fluiten van de wedstrijden. Een scheidsrechters kaart is niet nodig! Wil je een wedstrijd fluiten? Laat dit dan z.s.m. weten door een mail te sturen naar [email protected].

Mocht je spelers tekortkomen, probeer dan invallers bij andere teams te regelen. Er zijn geen restricties aan de teams waaruit je invallers kunt vragen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact op met de teamcommissie via [email protected] zodat we je kunnen helpen met contactpersonen bij de andere teams.

Veel spelplezier!

Martijn Adams en Lonneke Krooshoop

Teamcommissie MHC Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Joosje van Biezen

Floor Bonte

Dirk Groenhout

Senika Sies

Agenda

16-6 KNHB trainerscursus

17-6 Meeting Technische C

22-6 KNB trainerscursus M

13-7 Schoolhockey

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren