Online bestellen? Installeer dan nu Sponsorkliks!
3 juni 2021

We bestellen met z'n allen steeds meer bij websites als Coolblue, Thuisbezorgd of Bol.com, waarbij we uiteraard de lokale ondernemer niet links laten liggen!

Als je privé of zakelijk online bestelt via de speciale MHC Goirle-pagina op SponsorKliks, wordt er een percentage van het aankoopbedrag overgemaakt naar de club. Zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen en zónder dat het jou iets extra’s kost! Dit geld gaat rechtstreeks naar de clubkas en kan dus worden besteed aan mooie nieuwe materialen en – als het straks weer mag – een knallend clubfeest!

Hoe het werkt
Ben je van plan iets te bestellen bij een webshop? Ga dan eerst naar de MHC-pagina op SponsorKliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?show=all&club=8573&cn=nl&ln=nl
en doe vanuit daar je bestelling. Er doen honderden webshops mee in alle mogelijke categorieën. Van Bol.com tot CenterParcs, Van Kleertjes.com tot MediaMarkt.

Snelkoppelingen
Nooit meer vergeten gebruik te maken van SponsorKliks? Het is mogelijk om bestelknoppen (snelkoppelingen) te installeren in je browser. Hoe dat precies werkt lees je op de website van SponsorKliks (volg bovenstaande link).

Namens de club: bedankt!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Bart Baeten

Taco Gosens

Beike Pijpers

Agenda

19-4 Sportdag Koning Will

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren