Verrassing!
30 januari 2021

Wat een bijzonder jaar hebben we als MHC Goirle achter de rug. Een jaar met hoogtepunten, maar helaas ook dieptepunten. We vierden onze 40e verjaardag, kozen een nieuw tenue, zagen de creativiteit van onze commissie Hockeyzaken terug in een interne competitie en daardoor vele fanatieke jeugdleden op de zaterdag. Helaas was hockey voor de senioren geen mogelijkheid en misten we bovenal de bruisende hockeyzaterdag- en zondagen, waarbij geproost kon worden op elke overwinning.  
 
We beseffen ons heel goed dat het afgelopen jaar waarschijnlijk voor velen niet het hockeyplezier heeft opgeleverd, wat hij of zij ervan verwacht had. Om die reden zijn we van mening dat dit bijzondere jaar vraagt om een bijzonder gebaar: Het enige echte nieuwe MHC Goirle shirt.  
 
Door de samenwerking van MHC Goirle met CLUB Dé Hockey en Golfspecialist, Keurslagerij van Hest en ROKS autobedrijf wil Het Bestuur alle leden van MHC Goirle het nieuwe thuisshirt gratis aanbieden. Voor de start van het hockeyseizoen 2021-2022 kunnen alle spelende leden het nieuwe MHC Goirle shirt kosteloos ophalen bij CLUB Dé Hockey en Golfspecialist.  
 
Dit geschenk vraagt om een tijdige organisatie. Om iedereen van een juist shirt te kunnen voorzien, zullen we van alle spelende leden een indicatie van de maat moeten hebben. Meer informatie over de manier waarop we dit gaan regelen, volgt via je aanvoerder, trainer of coach. Via deze weg willen we wel alvast vragen aan alle spelende leden om het adres en e-mail te controleren in LISA. Deze gegevens zijn hiervoor namelijk erg belangrijk! 
 
Laten we hopen dat de bruisende hockeyweekenden snel weer zullen terugkeren! Hou vol en onthoud: Let’s stick together!

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Tijn van de Ven

Agenda

9-9 Training Mill Hill

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren