Camerasysteem
20 mei 2021

Mede dankzij een bijdrage van de 'Vrienden van MHC Goirle' kan onze club de volgende stap zetten in haar verdere ontwikkeling en professionalisering. Vorige week heeft onze club een overeenkomst gesloten met het bedrijf 360SportIntelligence, leverancier van een totaaloplossing voor sportvideoanalyse. 

3 masten, 6 vaste camera's, een automatische volgcamera en intelligente software zorgen voor beelden vanuit verschillende posities die geanalyseerd, gedeeld en gestreamd kunnen worden. De wedstrijden op veld 1 zijn dan ook live te volgen.

Met het 360SI systeem beschikken alle teams over de mogelijkheid van videoanalyse. In het clubhuis wordt een ruimte ingericht waar coaches en trainers de beelden met de teams en individuele spelers kunnen bekijken en bespreken. Beelden zeggen meer dan woorden; zorgen voor betere taktische inzichten, bevordering van zelfregulatie en de snellere ontwikkeling van spelers en teams. Daarom gaat videoanalyse een belangrijk deel uitmaken van onze trainers- en coachopleidingen. Hiermee bieden we onze club en de technische organisatie moderne faciliteiten die helpen om onze trainers, coaches, teams, individuele spelers, speelsters en talenten sneller en beter te ontwikkelen. 

Ook de funfactor zijn we natuurlijk niet vergeten. Want hoe leuk is het om straks op zaterdag of zondag in het clubhuis nog even naar de samenvatting, de hoogtepunten en de bloopers van de juist gespeelde wedstrijd te kijken! Of als speler zelf je clipje samen te stellen met al je acties en deze te delen via de socials! 

Komende maanden treffen we alle voorbereidingen om de infrastructuur en de organisatie voor te bereiden zodat we met ingang van volgend seizoen dit 360SI systeem in gebruik kunnen nemen.

We kijken uit naar de eerste beelden en willen natuurlijk de 'Vrienden van MHC Goirle' hartelijk bedanken!

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Jesse Boon

Welna van Herpt-Poorta

Julide Serbest

Agenda

6-10 bestuursvergadering

3-11 bestuursvergadering

1-12 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren