Sponsornieuws!
6 september 2021

Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong B.V. verlengt sponsorschap MHC Goirle en is ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van Heren 2.

 

In het landelijke buitengebied van Goirle, op "d’nBaokertaand”, begon Peter de Jong in 1978 in de schuur van zijn moeder een las- en smederijbedrijf. Hier werkte hij enkele jaren waarin het bedrijf alsmaar groeide. Om het groeiende bedrijf, toentertijd Lasbedrijf en Smederij Peter de Jong b.v. geheten, te kunnen huisvesten werd een pand in de Weverstraat in Goirle gevonden. Hier werd gewerkt aan een verscheidenheid van projecten welke door heel Brabant werden opgeleverd. Na ruim zeven jaar groeide het bedrijf ook hier uit z’n jasje waardoor een verhuizing naar de huidige locatie, de Vollerstraat in Goirle, niet uit kon blijven.

Op deze locatie zijn in de loop der jaren mooie projecten gerealiseerd en opgeleverd. Denk hierbij aan de staalconstructie van het Koning Willem II Stadion en de Tivoli parkeergarage in Tilburg. Projecten waar we nog steeds erg trots op zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring binnen de staalbouw. U kunt bij ons dan ook terecht voor een grote verscheidenheid aan projecten. Van een latei voor uw woonhuis tot complete staalconstructies en trappen of hekwerken voor onder andere bedrijfshallen, scholen en kantoren.

Inmiddels zijn beide zonen van Peter en Marian werkzaam in het bedrijf. Op de foto poseren Bram en Martijn de Jong voor het pand aan de Vollerstraat in Goirle. 

MHC Goirle bedankt Peter, Marian, Bram en Martijn voor het vertrouwen in de hockeyclub!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren