Eauzeau Communicatie opnieuw sponsor MHC
13 september 2021

Karen Molin heeft zich met haar bedrijf Eauzeau Communicatie ook voor de komende drie jaar als sponsor aan MHC Goirle verbonden. Zij doet dit door alle junioren en seniorenteams te voorzien van een bidonkrat.

Eauzeau Communicatie is een klein bureau voor helder communicatieadvies en doelgerichte uitvoering. Heb je voor een groot project extra expertise nodig? Wil je dat een externe professional eens meekijkt naar de huidige communicatie van je bedrijf of organisatie en tips voor verbetering geeft? Gaat jullie communicatieprofessional weg of met zwangerschapsverlof? Neem dan contact op met Karen. Ze komt graag eens vrijblijvend op gesprek om te kijken hoe ze jou of jullie team kan ondersteunen. Voor een project of als als interim communicatieadviseur.

Karen hockeyt zelf ook, als keeper bij de DonderdagavondDames1 en RecreantenB. Haar hele gezin is actief bij MHC Goirle: man Alfredo speelt bij de Heren 35+ en is zit in het bestuur als penningmeester, zoon Toine speelt in JA1 en dochter Livia in MB1.

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren