Rabo ClubSupport: breng je stem uit!
3 oktober 2021

"Een club is zoveel meer dan een club alleen. Het is de plek waar je elkaar ontmoet en waar je je passie verder ontwikkelt, noem het een tweede huis…”

Afgelopen jaar was MHC Goirle heel blij met jouw stem! Stem jij dit jaar weer?! 

Rabo ClubSupport is een initiatief van Rabobank Tilburg en omstreken waarmee leden hun favoriete clubs, verenigingen of stichtingen kunnen steunen. Ben jij lid van de Rabobank? Breng dan vanaf morgen jouw stem uit op onze club. Stemmen kan tot 6 november 2021. 

Rabobank Tilburg en omstreken stelt dit jaar een mooi bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubsupport Campagne. Hoe meer stemmen op MHC Goirle, hoe meer geld voor onze club, die we aan toffe dingen kunnen besteden!

Voorwaarden: 
* Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen
* Minimale leeftijd is 12 jaar
* Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting. 

Hoe het werkt: 
Bankier je bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Dan kun je alsnog (gratis) lid worden. Ga naar de Rabobank-app en kies voor ‘Zelf regelen’. Hier vind je de optie ‘Lidmaatschap’. 

Geen app? Meld je dan aan via de website: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ 

Ben je al wél lid? Dan kun je stemmen via de route ‘Zelf regelen’ > ‘Lidmaatschap’ op de website of in de app klikken op > Rabo ClubSupport

Zoek op ‘Mixed Hockeyclub Goirle’ en stem (2 keer!) op onze club. Let op! Enkel ‘MHC Goirle’ geeft geen resultaat. Het is dus belangrijk op de volledige naam te zoeken.

Tip: meld ook je partner en kinderen (vanaf 12 jaar) aan als lid van de Rabobank. Dit is gratis, maar het levert wel extra stemmen op!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Ties Gosens

Frank van Pelt

Agenda

11-12 BALV

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren