Belangrijke info veld- en zaalhockey nav nieuwste coronamaatregelen
28 november 2021

Zoals vrijdag bekend is geworden zijn we momenteel in Lockdown. Dit weekend is er door een aantal personen hard gewerkt om in kaart te brengen hoe we hier als club mee omgaan en ook de komende weken zal gekeken worden naar wat nog meer mogelijk is.

 

Kort samengevat gelden er vanaf heden de volgende regels/maatregelen

  1. De club is om 17u dicht. Dit wil zeggen dat veldtrainingen en/of veldwedstrijden voor dit tijdstip zijn afgerond. Alle trainingen komende week (29-11 t/m 3-12) die na 17u plaatsvinden vervallen bij deze.
  2. Het is mogelijk om in de week van 29-11 t/m 3-12 via [email protected] te verzoeken om geplande veldtrainingen te verplaatsen naar een tijdstip voor 17u. Dit kan enkel in overleg en na akkoord vanuit de TC.
  3. Vanaf 6-12 t/m 15-1-2022 zijn er geen veldtrainingen mogelijk op onze accommodatie. Reden hiervoor is de huidige status van de velden en het verhoogde gladheid risico.
  4. De wedstrijden van komend weekeinde (4-12 en 5-12) worden dichter op elkaar gepland dan gebruikelijk om alle wedstrijden voor 17u afgerond te hebben.
  5. Enkele teams zullen a.s. zaterdag (4-12) hun geplande thuiswedstrijd niet kunnen spelen. Het wedstrijdsecretariaat zal in deze gevallen contact opnemen met de coaches om alternatieven te onderzoeken.
  6. Vanuit de KNHB is het bericht gekomen dat de zaalhockey competitie gewoon door gaat! Wel kan het zijn dat de huidig gecommuniceerde tijden/speeldata veranderen. Veel clubs waaronder de onze zijn momenteel druk bezig aanvullende zaalcapaciteit te regelen om ook de wedstrijden die eindigen na 17u een plekje te geven. Het is niet zeker of dit allemaal lukt en wij rekenen hiervoor ook op jullie begrip.
  7. Tijdens de lockdown vervallen alle zaal trainingen (eindigen allemaal na 17u).  We zijn druk bezig in overleg met de zalen in Goirle om in februari waar mogelijk en nodig langer door te trainen.
  8. We beseffen ons dat het kan zijn dat teams de eerste zaalwedstrijd gaan spelen zonder enkele training en snappen dat dit niet ideaal is. We gaan onze uiterste best doen ieder team één trainingsmogelijkheid te bieden voor de eerste wedstrijd maar zijn hiervoor afhankelijk van de beschikbare zaalcapaciteit. We kunnen dus niet garanderen dat dit gaat lukken.

 

Wij denken dat we met bovenstaande maatregelen is staat zijn om de huidige veldcompetitie goed af te sluiten en iedereen zoveel mogelijk plezier te geven met het zaalhockey.

We vragen en rekenen hierbij op ieders aanpassingsvermogen en begrip. Samen kunnen we er nog een mooie winter van maken.

 

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze via [email protected] stellen.

 

Meer informatie over de BALV volgt nog.


Let’s stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren