TRAININGEN TOT EINDE SEIZOEN
17 april 2022

Aanpassingen trainingsschema

Zoals eerder bericht wordt er vanaf komende week alleen nog getraind op de velden 2 en 3. Het trainingsschema in Lisa is daarop aangepast; kijk goed in de app hoe laat en op welk veld je traint!

Soms zijn er meerdere teams ingedeeld op een velddeel en doen we beroep op de flexibiliteit en creativiteit van de trainers om iedereen zo goed mogelijk te laten trainen. 

 

Clubtrainingen

Het trainingsschema is zo ingericht dat alle clubtrainingen gewoon doorgaan met dezelfde trainers. Er vervallen dus geen trainingen.

 

Vakanties en feestdagen

In de meivakantie (van 25 april t/m 8 mei) en op feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren) vervallen de reguliere trainingen. 

Er kan dan alleen getraind worden op reservering via [email protected]

 

Einde seizoen

De reguliere trainingen houden we aan tot de laatste speeldag, dus zaterdag 11 juni. Daarna kan er getraind worden op reservering.

 

Oefenwedstrijden

Er is in het reguliere trainingsschema geen ruimte om doordeweeks nog oefenwedstrijden te spelen. Voor oefenwedstrijden in het weekend kun je een reservering doen bij het wedstrijdsecretariaat.

Voor de zaterdagen: [email protected]

Voor de zondagen:  [email protected]

 

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk zien we volgend seizoen iedereen graag weer terug op de velden. Maar wil je toch echt stoppen met hockey, zorg dan dat je tijdig je lidmaatschap opzegt. Dat kan tot uiterlijk 1 meivia de ledenadministratie: [email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Janneke de Sévaux

Tamar de Snoo

Agenda

25-5 Voorzittersoverleg

8-6 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren