INFORMATIE AFSLUITING HUIDIG SEIZOEN
31 mei 2022

Nog twee weekjes en dan zit het seizoen er weer op. Sommige teams zijn nog vol in de race voor het kampioenschap en wacht nog een spannend laatste speelweekend; zet hem op!

Hieronder volgt alvast enige belangrijke informatie over de afronding van dit seizoen:


Teamindeling

Op zondag 12 juni publiceren we de teamindeling voor de jeugdteams.

In het weekend van 18/19 juni volgt de teamindeling voor de jongste jeugdteams. 

De teamindeling wordt gepubliceerd achter de login van LisaTEAM. Via team.lisa-is.nl/login kun je inloggen met je Lidnummer en wachtwoord. Kies vervolgens voor Club -> Documenten -> Teamindelingen.


Materialen

Op zaterdag 18 juni tussen 09.00 en 12.00 uur kunnen alle materialen worden ingeleverd. De Materialen Commissie is dan aanwezig bij het materialenhok, achter het hek van de fietsenstalling. We verwachten alle materialen weer retour; dus keeperspullen, ballen en hesjes van alle teams zodat we deze in de zomerperiode weer helemaal op orde kunnen brengen voor het nieuwe seizoen. 


Beschikbaarheid velden / complex

Tot aan het laatste speelweekend kan er volgens het reguliere schema getraind en gespeeld worden. Daarna wordt vanaf 13 juni ons complex afgesloten vanwege graaf- en grondwerkzaamheden. Het is dan ook niet toegestaan om op eigen initiatief, en zonder voorafgaande toestemming, het terrein te betreden. Er worden voorlopig geen reserveringen aangenomen voor trainingen en oefenwedstrijden.

Zodra het 1e waterveld bespeelbaar is opgeleverd volgt beperkte openstelling voor de selectieteams; zij worden hier separaat over geïnformeerd. Pas als de graaf- en grondwerkzaamheden zijn afgerond en het complex weer veilig kan worden betreden, zullen we weer reserveringen aannemen. Uiteraard informeren we jullie daarover.


Met sportieve groet!

Hockeyzaken MHC Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Alfredo Molin

Agenda

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren