Ruud van Maaren stopt bij MHC
28 augustus 2022

Ruud van Maaren heeft onlangs aangegeven te gaan stoppen als beheerder van ons clubhuis en als het vertrouwde gezicht achter onze bar.


Medio oktober gaat Ruud een andere uitdaging aan, waardoor er geen ruimte meer is voor zijn parttime baan bij MHC Goirle. Voor Ruud is het een nieuwe koers in zijn werkzame leven, hij springt op een trein die maar één keer voorbij komt.


Wij bedanken Ruud hartelijk voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en gastvrijheid voor onze club en wensen hem alle geluk en succes toe bij zijn nieuwe uitdaging.


Het bestuur is al druk bezig om een toekomstbestendige invulling te vinden voor het beheer van de bar en het clubhuis, die past bij de ambitie van onze vernieuwde club. Hiervoor lopen momenteel diverse gesprekken. Zodra de exacte invulling bekend is, zullen we jullie uiteraard verder hierover informeren.


Ruud zal tot 16 oktober in dienst zijn. Daarna zal Ruud ons op verzoek nog bijstaan tot de definitieve invulling rond is. 


Heb jij als lid, vrijwilliger of betrokkene goede tips of idee├źn voor de nieuwe invulling? Laat het ons dan weten op [email protected]

 


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Pien van Disseldorp

Eric Pikaar

Agenda

14-12 bestuursvergadering

16-12 Vrijwilligers Pre Ke

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren