Het nieuwe gezicht achter de bar: even voorstellen
14 oktober 2022

Met het laatste weekend van Ruud achter onze bar in het vizier, was het bestuur druk zoekende naar een tijdelijke oplossing om in de gastvrijheid van MHC te kunnen voorzien. We zijn dan ook blij te mogen aankondigen dat we tot en met februari a.s. een interim horeca manager gevonden hebben: Jurgen van Baast .

 

We hebben Jurgen daarom gevraagd zich kort voor te stellen:

 

Het bestuur van MHC Goirle heeft mij gevraagd de huidige horeca binnen de vereniging de komende tijd te begeleiden en waar mogelijk te verbeteren.

Mocht je zelf al verbeterpunten weten, tips hebben qua assortiment enz, of een feest willen organiseren met je team… laat het mij dan weten en ik ga graag met jullie om tafel zitten.

 

Je kunt me bereiken via

- telefoon         06-11096027

- email             [email protected] 

 

Wie ben ik?

Jurgen van Baast, 50 jaar (jong), geboren in Berkel-Enschot en woonachtig in Tilburg.

Mijn hobby’s zijn (live) muziek, koken, speciaal bier proeven en een voorliefde voor Italië.

Tot mei van dit jaar was ik ongeveer twee jaar horeca manager bij Were Di Omni. Daarvoor heb ik diverse functies gehad bij poppodium 013 in Tilburg, voornamelijk in de horeca. In een ver, erg ver verleden ben ik ook werkzaam geweest als o.a. bakker en kok.

Op dit moment ben ik ZZP’er voor festivals en evenementen, zoals Lowlands, North Sea Jazz en concerten in bijvoorbeeld het Goffertpark, de Arena, het Klokgebouw enz. Mijn werkzaamheden daar bestaan o.a. uit het coördineren van de opbouw en techniek voor de horeca en begeleiden van de cateraars.

En nu een nieuwe uitdaging bij MHC, dus tot snel in De Krul!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Pien van Disseldorp

Eric Pikaar

Agenda

14-12 bestuursvergadering

16-12 Vrijwilligers Pre Ke

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren