MHC Goirle gaat de Alpe d’Huez beklimmen, steun ons!
12 december 2011

Beste leden van MHC Goirle,

Op woensdag 6 juni gaan wij, 8 oud hockeyers, actieve trainers/coaches van MHC meedoen aan de Alpe D’HuZes. Onder de teannaamde Goolse Berggeiten, gaan we de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de vermaarde alpenreus Alpe d’Huez op één dag te beklimmen.

Stichting Alpe d’HuZes is in 2006 opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht. Hiermee wordt gezorgd dat er zoveel onderzoek kan worden verricht om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden. Dit gebeurt door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Mogen wij op je rekenen?

Wij doen mee aan dit prachtige evenement en vragen je om een sponsorbijdrage. Wij vragen je om je gevoel te laten spreken, het leven is veel te mooi om er vroeg mee te stoppen. Daarom stappen wij op6 juniop de fiets. Pijn wordt bijzaak, vermoeidheid wordt niet herkend.Wees ruimhartig en sponsor ons initiatief via de deelnemerspagina http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/siemens-den-bosch.

Ons actief steunen en jezelf voorbereiden op de tweede competitiehelft?

Enthousiast om ons te sponsoren, zelf een actieve bijdrage leveren? Dat kan! Op 5 Februari organiseren wij van 11.00-13.00 uur een RPM (Spinning) marathon bij Sportcentrum Jan de Rooij in Goirle. Deelname kost minimaal € 25,- maar meer mag natuurlijk altijd. Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected]. Een prima gelegenheid om kennis te maken met het fenomeen RPM, ervaring is niet nodig voor deelname.

Wat gebeurt er met je sponsoring?

Stichting Alpe d’HuZes voert een nadrukkelijk en strikt Anti-Strijkstok­beleid. Het ingezamelde geld gaat voor 100% naar kankeronderzoek. De Stichting Alpe d’HuZes maakt geen kosten, betaalt geen eigen medewerkers en betaalt niet voor diensten! En zo hoort het!Elke bedrag is van harte welkom!

Blijf ons volgen via onze actiepagina maar ook via de MHC Goirle website.

Bedankt voor uw steun,

Ralf op den Kamp, Mike Reuser, Jacqueline Wouters, Angela Stavast, Ineke Sleddens, Marcel van Oirschot, Antoine Holtmaat en Rob de Leeuw (ontbreekt op de foto)

Links:

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/siemens-den-bosch

www.opgevenisgeenoptie.nl


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Alfredo Molin

Agenda

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren