The Indian Maharadja nieuwe kledingleverancier MHC Goirle
14 april 2023

MHC Goirle heeft met The Indian Maharadja en Club Dé Hockey en Golfspecialist een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten. Dit betekent dat The Indian Maharadja met ingang van het hockeyseizoen 2023/2024 de nieuwe kledingleverancier van MHC Goirle is. De samenwerking tussen de drie partijen wordt aangegaan voor minimaal zes jaar.

De opmaak van het vernieuwde tenue zal gelijk blijven, alleen het materiaal en het merklogo zal anders zijn. Deze wijziging brengt met zich mee dat Club Dé Hockey en Golfspecialist het huidige Reece tenue vanaf komend weekend tegen een gereduceerde prijs gaat aanbieden.

Leden zijn niet verplicht om met ingang van het nieuwe seizoen in het shirt van The Indian Maharadja te spelen, het huidige Reece-tenue mag de komende seizoenen gewoon gedragen worden. Je kunt er nu dus je voordeel mee doen om tegen een gereduceerd tarief een tenue te kopen bij Club Dé Hockey en Golfspecialist.


Clublijn MHC Goirle kleding

Met de nieuwe sponsorovereenkomst krijgt MHC Goirle niet alleen een nieuw tenue van The Indian Maharadja, maar ook diverse andere The Indian Maharadja-kleding zoals trainingspakken, -shirts, truien, jassen etc. Voor de start van seizoen 23/24 is bij CLUB De Hockey en Golfspecialist het nieuwe tenue en de andere clubkleding te koop.

Zie voor verdere vragen de onderstaande Q&A.

 

Vraag en antwoord nieuwe kledingleverancier

Hieronder staan antwoorden op vragen die er wellicht leven. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail [email protected]

 

Q: Waarom krijgt MHC Goirle een nieuwe kledingleverancier?

A: Het huidige sponsorcontract met Reece liep af en samen met CLUB Dé Hockey en Golfspecialist heeft MHC Goirle een goede en verbeterde deal kunnen sluiten met The Indian Maharadja voor alle leden van MHC Goirle. De opmaak van het vernieuwde tenue zal geheel gelijk zijn aan het zwart-oranje tenue wat de leden van MHC Goirle 2 jaar geleden gekozen hebben. Alleen het merk en het materiaal is veranderd. De kleding van The Indian Maharadja is van goede kwaliteit en heeft een uitstekend draagcomfort.

 

Q: Hoe zit het dan met de tenues van Reece (de oude kledingleverancier)?

A MHC Goirle neemt afscheid van Reece als kledingleverancier. Het bestuur en de sponsorcommissie willen Reece hartelijk danken voor de samenwerking van de afgelopen jaren.

 

Q: Worden leden verplicht per 1 september 2023 in het nieuwe tenue te spelen?

A: Voor alle MHC-Goirle leden, met uitzondering van Dames en Heren 1, is het nietverplicht om vanaf de start van het nieuwe seizoen in het tenue van The Indian Maharadja te spelen. De huidige tenues mogen de komende seizoenen gewoon gedragen worden.

 

Q: Wat is de prijs van het nieuwe tenue?

A: De prijs van het nieuwe tenue zal gelijk zijn aan de prijs van het huidige tenue. Een junior shirt kost € 40,-, een senior shirt € 45,- De prijzen van de shorts/rokjes, sokken en overige clubkleding worden bekend gemaakt als de gehele clublijn wordt gepresenteerd. De prijs zal in ieder geval marktconform zijn en gelijk liggen aan omringende clubs die ook in The Indian Maharadja spelen.

 

Q: Zijn er ook nieuwe keepershirts?

A: Ja, ook de keepershirts worden door The Indian Maharadja gemaakt en geleverd. Ook deze zijn qua opmaak hetzelfde als de huidige keepershirts.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Douwe Baeten

Anke Baijens

Rik van Brederode

Sander van Maaren

Agenda

19-10 Clinic voor de jeugd

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren