Nieuw scorebord
30 augustus 2012

Help MHC GOIRLE aan een nieuw scorebord met jouw stem!

De Rabobank is ster-sponsor van MHC Goirle. Om haar lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen ondersteunt de Rabobank diverse lokale projecten. Het Rabobank ‘steuntje in de rug’ is er voor initiatieven die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren in Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle. Jaarlijks stort de Rabobank een deel van de nettowinst van de bank in het fonds Coöperatief Dividend waarvan Rabobank steuntje in de rug deel uitmaakt. De ledenraad van de bank bekijkt deze projecten en nomineert er vervolgens een aantal. Voorafgaand aan de afdelingsvergaderingen kunnen leden via de Rabobanksite stemmen.

Op 9 oktober is de ledenvergadering van de Rabobank en wordt het uiteindelijke bedrag kenbaar gemaakt. Klanten van de Rabobank die ook lid zijn (dat is dus iets anders dan alleen klant zijn) kunnen dan stemmen op het MHC Goirle Project (een nieuw scorebord). Het project met de meeste stemmen krijgt uiteindelijk het hoogste bedrag.

Heb je een Rabobank rekening? Word dan (gratis) lid van de Rabobank. Ga naar https://www.rabobank.nl/ privatebanking/servicemenu/ leden/ik_wil_lid_worden_van_ de_rabobank_formulier

 

Binnenkort worden de projecten op de Rabobanksite geplaatst en kan men stemmen. Via deze MHC nieuwsbrief zullen wij hier nog verder over communiceren.

....hoe meer stemmen hoe meer wij als MHC GOIRLE ontvangen!

Word dus lid van de Rabobank en je steunt niet alleen je eigen club maar je profiteert ook nog van diverse mooie aanbiedingen.

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Isa Segers

Vera van Zon

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren