Trainen en beoordelen: informatie voor alle trainers en coaches
24 november 2015

De eerste helft van het seizoen zit er alweer bijna op. Daarom staat hier de belangrijkste informatie over trainingen en beoordelingen op een rij. Ben jij coach of trainer? Lees dan deze informatie goed door en onderneem op tijd actie voor jouw team. 

Buitentrainingen
Tot en met vrijdag 4 december wordt er volgens het trainingsschema getraind. Vervolgens mag op eigen initiatief doorgetraind worden gedurende de winterstop. Bij vorst en sneeuw mag je de velden echter niet betreden. Wij vragen alle trainers hier hun verantwoordelijkheid in te nemen.

In de kerstvakantie (vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari) kan en mag er niet getraind worden op de velden van MHC Goirle. Vanaf maandag 22 februari 2016 gaat het normale trainingsschema weer in en starten alle teams weer met de reguliere trainingen.

Doorgaan met trainen
Wil jij graag doortrainen in de winterstop (met uitzondering van de kerstvakantie)? Meld dit dan uiterlijk zondag 29 november via [email protected]. Geef door op welke dagen en welk tijdstip je wil trainen. Aan de hand daarvan bekijken wij welke trainers/coaches de sleutel krijgen van het clubhuis en de lichten. 

Beoordelingen
Binnenkort krijgen alle trainers en coaches het verzoek om de teamleden te beoordelen. Het beoordelen kan sinds dit seizoen via de Lisa app op je telefoon. De beoordelingen worden niet alleen gebruikt voor de selectie, maar zijn ook de basis voor de teamindelingen over de volle breedte. Hockeyen met spelers van gelijk niveau en motivatie bevordert het spelplezier en de ontwikkeling. Op deze manier kunnen we als vereniging beter teams samenstellen voor de selectie, maar ook voor de recreatieve en jongste jeugd. Het is dus belangrijk dat trainers/coaches de beoordelingen goed en tijdig invullen.

Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust!

Commissie Hockeyplan MHC Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Carlijn Blanc van Spreeuwel

Margit Geppaard

Thibaut Gimbrere

Agenda

19-4 Sportdag Koning Will

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren