Heren 1 kampioen in de zaal
23 januari 2017

Heren 1 kampioen zaalhockey!

Zaterdag 14 januari 2017 stond voor heren 1 de kampioenswedstrijd in de zaal op de planning. Tegenstander was de enige overgebleven concurrent Gilze-Rijen H1. De eerste 6 wedstrijden werden allemaal met overtuigende cijfers gewonnen. Ook de eerste wedstrijd tegen Gilze-Rijen leverde een duidelijke 6-1 overwinning op. Na een aarzelend begin, waarin er toch sprake was van zenuwen, nam heren 1 al snel afstand van Gilze-Rijen. Na een 2-0 russtand met doelpunten van Pim Theunissen en Thomas de Brouwer, liep heren 1 in de tweede helft uit naar een 6-0 overwinning. Doelpuntenmakers waren tweemaal Stijn Algra, Jeroen de Kok en Daan Soetens. Het kampioenschap in de tweede klasse was een feit!

Na de overwinning op Gilze-Rijen stond er nog een wedstrijd tegen Vlijmen op het programma. De doelstelling was nu om ongeslagen kampioen te worden. Ook deze doelstelling werd door heren 1 glansrijk behaald. De heren van Goirle hadden geen kind aan Vlijmen en wonnen de wedstrijd met 7-1. Uiteindelijk 8 wedstrijden gespeeld, 8 gewonnen en een doelsaldo van 48 doelpunten voor en 5 tegen.

Heren 1 bedankt alle supporters voor hun steun en aanwezigheid tijdens de wedstrijden. De heren genieten nu nog van een weekje rust, alvorens op dinsdag 31 januari gestart wordt met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Wil je heren 1 in de voorbereiding aan het werk zien, houd dan de Facebook pagina van MHC Goirle Heren 1 in de gaten voor de wedstrijden.