Teamindeling Meisjes

Hierbij vind je de teamindeling van de meisjeslijn voor het komende seizoen . De jongenslijn volgt later. Deze teamindeling is met veel zorgvuldigheid samengesteld in overleg met trainers en coaches. Wel is de indeling voor de hele  A en B jeugd onder voorbehoud van goedkeuring van dispensaties door de KNHB.

Lees verder >>Bijlage >> dinsdag 3 juli 2018

Teamindeling Jongste jeugd

Nieuwsafbeelding

Beste ouders,

De teamindelingen voor het komende seizoen zijn met de nodige aandacht en zorgvuldigheid gemaakt en zijn in de bijlage terug te vinden.


Vragen en of opmerkingen ten aanzien van de teamindeling?

Lees verder >>Bijlage >> zaterdag 23 juni 2018

Teamindeling / Voorbereiding volgend seizoen

De commissie Hockeyzaken is druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2018-2019. Hieronder staat een overzicht van belangrijke data met betrekking tot de teamindelingen van de junioren. Voor vragen kunt u terecht bij hockeyzaken op mailadres breedtesportjunioren@mhcgoirle.nl. deze info is ook per mail verzonden mocht u deze niet

Lees verder >> vrijdag 8 juni 2018

Vacature wedstrijdsecretaris Senioren

Nieuwsafbeelding

Met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij een belangrijke spil in het web bij de planning van de thuiswedstrijden voor de seniorenteams! Ben jij de wedstrijdsecretaris die wij zoeken ? Mail naar bestuur@mhcgoirle.nl Hieronder het functieprofiel:
Functieprofiel: Wedstrijdsecretaris senioren

Lees verder >> zondag 1 april 2018

Vacatures wedstrijdsecretariaat

Nieuwsafbeelding

Beste allemaal, We zijn dringend op zoek naar zowel een wedstrijdsecretaris Senioren als een wedstrijdsecretaris Junioren. De huidige wedstrijdsecretarissen Jasper de Roo en Geert-Jan Gussen hebben aangegeven dat dit hun laatste seizoen was in deze rol. De wedstrijdsecretaris speelt een belangrijke rol binnen de club; als we die niet hebben

Lees verder >> woensdag 4 juli 2018

materialen inleveren en ALV !!

A.s. Donderdag 5 juli is er van 19.00-19.30u gelegenheid om nog materialen in te leveren !! En dan kun je daarna door naar de Algemene ledenvergadering !

Lees verder >> dinsdag 3 juli 2018

Vandaag jarig

Maud de Groot

Lorenzo Guiljam

Max van Maanen

Agenda

12-8 Goirle H1 - Dordrech

17-8 Goirle H1 - Geel-Zwa

19-8 Goirle H1 - Heeze H1

21-8 ouderavond nieuwe jo

22-8 Basiscursus trainen-

23-8 Mill Hill College

28-8 Goirle H1 - Nuenen H

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren