Wordt jouw team buddy team van Dames1?
12 september 2022

Beste coaches/ouders/verzorgers,
 
Wij, Dames 1, hebben een leuke actie voor de jeugdteams van MHC Goirle. Wij gaan dit jaar namelijk samenwerken met ‘buddy teams’! Wat houden deze buddy teams precies in? Jeugdteams kunnen door middel van het maken van een spandoek met hun team voor de eerste thuiszondag van Dames 1 (18 september 12:45u) kans maken op het worden van een buddy team van Dames 1. Als buddy team van Dames 1 krijg je twee trainingen van ons (Dames 1) en zullen er ook een aantal van ons team bij een van jullie wedstrijden komen kijken!
 
Wat moeten jeugdteams doen om deze actie te kunnen winnen? Zoals eerder al vermeld kunnen teams mee doen door het maken van een spandoek. Doe dit samen met je team en kom naar de eerste thuiszondag van Dames 1 (18 september 12:45u) en maak kans op het winnen van een buddy team. Wij zullen vervolgens kiezen welke spandoeken het mooiste/creatiefste/leukste waren, en deze teams zullen onze buddy teams worden!
 
Wij zijn heel benieuwd welke teams er met de mooiste/creatiefste/leukste spandoeken langs de kant zien staan zondag 18 september. Hopelijk tot 18 september!
 
Met vriendelijke groet,
 
MHC Goirle Dames 1

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Simone Beeftink

Flip de Bie

Lara Braam

Feline van Gerwen

Nancy Wester

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren