Informatieavond MHC Goirle – Trainingsleer & Inspanningsfysiologie
7 maart 2023

Heb je je al aangemeld voor de informatie avond op donderdag 9 maart 2023?

A.s. donderdag (aanvang 20.00 uur, duur circa 1,5 – 2 uur) organiseert de TC van MHC Goirle een lezing over trainingsleer en inspanningsfysiologie in het clubhuis. Deze avond zal worden verzorgd door Edwin van Gurp (Sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie Van Iersel & Zandbergen en fysiek trainer van Dames en Heren 1 van HC Tilburg).

Op deze avond legt Edwin de beginselen van trainingsleer en inspanningsfysiologie uit, wat de perfecte basis vormt ter ondersteuning van de juiste trainingsprogramma’s en begeleiding van de junioren- en senioren teams van MHC Goirle.

Als sportfysiotherapeut neemt Edwin jullie deze avond eveneens mee op het gebied van verantwoord hockeyen.

Weet u namelijk altijd wat u moet doen bij een blessure? Weet u vervolgens waar u met uw speler of speelster naar toe kan gaan? Met de ervaring en kennis kom je vaak al een heel eind, maar toch worden er deze avond handvaten gegeven om de opvang sportblessures te perfectioneren.

Wij bevelen deze avond dan ook aan voor al onze trainers en coaches, om zo de kwaliteit van de trainingen en prestaties van team en spelers te blijven door ontwikkelen. Ook overige geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden kan via [email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Simone Beeftink

Flip de Bie

Lara Braam

Feline van Gerwen

Nancy Wester

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren