Scheidsrechterscursussen
woensdag 20 september 2017

Scheidsrechter cursussen

Vanwege onderbezetting van de scheidsrechterscommissie (ScheidsCie) is het er vorig jaar niet niet gelukt om onze (jeugd)leden de cursus tot clubscheidsrechter aan te bieden. Nu we versterking hebben gekregen, heeft de ScheidsCie weer grootste plannen!
Te beginnen met het inlopen van de opgebouwde achterstand.

Het doel van de ScheidsCie is om junioren vanaf hun 15de op te laten gaan voor hun scheidsrechters kaart. Om dat mogelijk te maken, zijn er dit jaar meerdere examens gepland. De eerste vier zullen plaats vinden voor december. Vervolgens zullen er na de winterstop nog enkele examens ingepland worden. (Jeugd)leden die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechters kaart zullen door ons voor een van deze momenten uitgenodigd worden. Zij ontvangen hierover een mail met meer informatie.

Trainers, coaches of ouders met interesse om wedstrijden te fluiten, kunnen ook deelnemen aan een scheidsrechters cursus. Zij dienen zich hiervoor op te geven via scheidscom@mhcgoirle.nl. 
Degenen die reeds een verzoek tot deelname hebben gestuurd, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Kiek Houben

Titus Kuijpers

Juul van Liempt

Fabian van Sprang

Agenda

17-8 Goirle H1 - Geel-Zwa

17-8 Goirle D1 - Best D1

19-8 Goirle H1 - Heeze H1

21-8 ouderavond nieuwe jo

22-8 Basiscursus trainen-

23-8 Mill Hill College

23-8 kickoff

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren