Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
17:50 Thuis Jongens A2 HC Tilburg JA4

Update Veldenplan 17 mei 2022

Nieuwsafbeelding

Loopt de planning nog steeds zoals gepland?
Jazeker! De planning is nog steeds dat in het laatste hockeyweekend op 11 en 12 juni voor het eerst bij MHC Goirle op ‘water’ gespeeld kan worden.

Lees verder >> 17 mei 2022

Promotiewedstrijd Heren1

Nieuwsafbeelding

Zondag zette Heren1 met een klinkende 11-0 weer een duidelijke stap richting promotie. Aanstaande zondag 22 mei kunnen onze mannen de promotie definitief veilig stellen!

Lees verder >> 17 mei 2022

🚧🦺Bouwupdate 🦺🚧

Nieuwsafbeelding

Hierbij nieuwe foto’s van afgelopen week!  De basis van waterveld 1 is gelegd. Drainage is aangebracht, waarbij de grond gelijkmatig moet worden omgeploegd om uiteindelijk ook gelijkmatig in te klinken. Hopelijk zorgt dat straks voor een vlak veldje! 

Lees verder >> 16 mei 2022

Goirle bedankt Ireen Wüst!

Nieuwsafbeelding

Zaterdagmiddag 21 mei bedankt Goirle Ireen Wüst! Samen met BrabantSport zorgt de gemeente vanaf 14.00 uur voor een feestelijk programma op twee locaties. Een sportevenement bij het sportpark in Goirle voor kinderen en een huldiging op het Kloosterplein. 

Lees verder >> 16 mei 2022

Update Veldenplan 29 april 2022

Nieuwsafbeelding

We zijn nu een week onderweg … hoe staat het er voor en wat is de planning?
Op maandag 25 april is aannemer Antea begonnen met de werkzaamheden aan het ZUID Creatives veld. Het complete veld, inclusief ondergrond, hekwerk en tegels, wordt eerst verwijderd. Daarna wordt het waterveld opgebouwd.

Lees verder >> 29 april 2022

TRAININGEN TOT EINDE SEIZOEN

Nieuwsafbeelding

Aanpassingen trainingsschema
Zoals eerder bericht wordt er vanaf komende week alleen nog getraind op de velden 2 en 3. Het trainingsschema in Lisa is daarop aangepast; kijk goed in de app hoe laat en op welk veld je traint!

Lees verder >> 17 april 2022

Update Veldenplan 24 maart 2022

Nieuwsafbeelding

Waar is het ZUID Creatives veld gebleven in de Update Veldenplan van 2 maart ?
Klopt, diegene met de scherpe blik was het natuurlijk opgevallen dat het ZUID Creatives veld op de tekening ontbrak. Vanzelfsprekend wordt ook het ZUID Creatives veld geüpgraded. De complete tekening van het Veldenplan was echter op 2 maart nog

Lees verder >> 24 maart 2022

Sport inloopspreekuur MHC Goirle

Nieuwsafbeelding

Vanaf aanstaande maandag 7 maart start Van Iersel & Zandbergen weer met het sport inloopspreekuur op MHC Goirle. Je kunt hun (sport)fysiotherapeut Edwin van Gurp elke maandag van 18:30 – 19:30u vinden in de EHBO-kamer op de hockeyclub. Het inloopspreekuur is vrij (zonder afspraak) te bezoeken

Vandaag jarig

Janneke de Sévaux

Tamar de Snoo

Agenda

25-5 Voorzittersoverleg

8-6 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren