Commissie_Communicatie 

Welkom op de site van de communicatiecommissie
(contact met de communicatiecommissie: [email protected])

 

De communicatiecommissie

 

  • Verzorgen van de berichtgeving via sociale media, de digitale nieuwsbrief, de website en het Goirles Belang. [email protected]
  • Verzorgen en technisch onderhouden van de website [email protected]
  • Public Relations in algemene zin
  • Beheren en onderhouden van LISA
  • Instrueren van gebruikers van LISA

 

De communicatiecommissie bestaat uit twee onderdelen:


1. Informatie –Redactie deze commissie verzorgt alle communicatie richting onze leden en mensen uit de regio. Hiervoor worden alle mogelijke communicatiemiddelen aangewend. Het betreft hier dus alle redactionele en PR gerelateerde zaken. Denk hierbij aan nieuwsmeldingen op de website, facebook, Goirles Belang etc.

Publiciteit versterkt de naamsbekendheid, zorgt voor aandacht en vergroot de aantrekkingskracht van onze club. Om als vereniging eenduidig naar buiten te treden is het noodzakelijk dat ‘de public relations’ gecoördineerd worden en dat het imago van de vereniging bewaakt wordt.

Naast dat de redactie commissie ook zelf ideeën voor artikelen of persberichten aandraagt is ‘communicatie’ vooral ook iets van en voor ons allen. Dat betekent dat het aandragen van foto's, korte nieuwsflitsen, wedstrijdverslagjes, informatie over aardige voorvallen, activiteiten, ideeën voor stukjes op de website of andere publicaties met name van de diverse commissies, teams, trainers en spelers moet komen.


Hoe komt de informatie op de website?
De kant en klare teksten en foto's kunnen gestuurd worden naar: [email protected] en worden dan zo snel mogelijk op de site geplaatst.


2. Techniek –Webco en Lisa deze commissie zorgt ervoor dat alle mogelijke communicatie technisch mogelijk wordt. Hierbij moet worden gedacht aan het beheer van de website, het beheer van LISA en het onderhouden van de beeldschermen in het clubhuis.


Website

Indien je fouten op de website tegenkomt, kun je dit doorgeven aan de webco via [email protected].

 

LISA?

LISATeam is het inloggedeelte op onze website voor onze leden. Door je lidnummer en wachtwoord in te vullen kom je op het beveiligde gedeelte met ledengegevens. Hier vind je allerlei informatie over je eigen wedstrijden en trainingen, maar ook over bijvoorbeeld je teamgenoten. Erg handig om telefoonnummers of de laatste informatie over de training terug te vinden. Het is mogelijk om bepaalde persoonlijke gegevens (telefoonnummer of mailadres) aan te passen. Alle overige ledengegevens moeten gewijzigd worden via de ledenadministratie ([email protected]).

Mocht je geen inlogcodes (meer) hebben, vraag deze dan aan via [email protected]

 

LISA is een applicatie speciaal voor commissieleden. Zij kunnen met dit programma bijvoorbeeld wedstrijden, scheidsrechters en trainingen inplannen. LISA zorgt ervoor dat alle relevante informatie gelijktijdig op onze website wordt bijgewerkt en voor alle andere leden en commissies gelijk beschikbaar is.

Je kunt inloggen door op het logo van LISA te klikken. Ben je commissielid en heb je nog geen inlogcodes ontvangen? Neem dan contact op met [email protected].

 

Kloppen je persoonlijke gegevens (of die van iemand anders) in LISATeam niet, stuur dan een mail naar [email protected].

 

Voor overige vragen over de werking van LISATeam en het verkrijgen van een wachtwoord, neem dan contact op met [email protected].

 

 

Vandaag jarig

Maxime van de Plas

Maxime Wolters

Agenda

19-11 Bespreking / eten H1

20-11 Zaalhockey informati

26-11 Bestuursvergadering

6-1 integraal commissie-

17-4 Koningsspelen 2020 -

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren