Commissie_Sponsor 
Sponsor commissie

Het zal geen verrassing zijn, de Sponsorcommissie heeft als taak het werven van sponsors en het onderhouden van de contacten met bestaande sponsors. De Sponsorcommissie van MHC Goirle wordt gevormd door Stijn van Oirschot, Rein van Iersel, Jacqueline Wouters, Barbara Nijhuis en Angelique Bonte. Zij komen ongeveer 1 keer per 6 weken bijeen en zijn tussendoor druk bezig met het zoeken naar mogelijkheden om nieuwe sponsoren aan de club te binden en daarnaast toegevoegde waarde te bieden voor de bestaande sponsoren. 

MHC Goirle kan namelijk niet zonder haar sponsoren: we hebben sponsoren die de club een warm hart toedragen ontzettend hard nodig. Zonder sponsoren is het heel lastig om als club te kunnen blijven zorgen voor goede materialen en faciliteiten. Sponsoring kan op diverse manieren: bijvoorbeeld door middel van kledingsponsoring, bordsponsoring, advertenties via social media en de tv-schermen in ons clubhuis. We zoeken graag voor iedere sponsor naar mogelijkheden waarmee we een win-win situatie creëren. Daarbij hebben we ook jouw hulp nodig: wil jij de club als sponsor ondersteunen of weet je iemand die dat graag zou willen, laat het ons weten! Dat kan door een van ons aan de jas te trekken of via ons mailadres [email protected].

In het kopje "Sponsoring" op deze website treft u naast een actueel overzicht van al onze sponsoren nog meer informatie aan over het sponsorbeleid en onze propositie. Niet alleen zakelijke sponsoren zijn welkom maar ook ‘particuliere’ ondersteuners zijn van harte welkom als Vriend van MHC Goirle.


* Foto: Boven v.l.n.r. Angelique Bonte, Stijn van Oirschot. Onder v.l.n.r. Barbara Nijhuis, Jacqueline Wouters, Rein van Iersel.

Wilt u meer weten over sponsoring bij MHC Goirle, mail dan naar: [email protected].


 

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren