lidworden_aannamebeleid 
Jongste Jeugd Commissie
 
De Jongste Jeugd Commissie (JJC) heeft als doel alle kinderen van MHC Goirle (vanaf groep 3 tot en met groep 7 van het basisonderwijs) met plezier te laten hockeyen. Als vrijwilligers proberen wij samen met de coaches, spelleiders en andere commissies om ruim 200 kinderen te laten genieten van hun sport.
 
Aannamebeleid en wachtlijsten
 
De JJC hanteert de volgende richtlijnen.
 
· Funkey,
Voor de winterstop: maximaal 32 leden
Na de winterstop: maximaal 32 leden
· Puppies,
Voor de winterstop: maximaal 40 leden
Na de winterstop: maximaal 40 leden
· E6-tallen,
maximaal 8 leden per team
· E8-tallen,
maximaal 10 leden per team.
Nieuwe leden in de leeftijd van 6- en 8-tallen,spelen het eerste half jaar als trainingslid. Na dit half jaar worden de trainingsleden, volwaardige spelers en worden toegevoegd aan een team waar plaats is. Eventueel wordt er een nieuw team gevormd (bij voldoende trainingsleden). Het is dus niet vanzelfsprekend dat trainingsleden, gaan spelen bij het team waarmee ze gelijktijdig getraind hebben gedurende het eerste half jaar. Indien alle teams volledig bezet zijn, blijven trainingsleden een extra half jaar trainingslid. Hierover worden ze bij aanmelding reeds geïnformeerd door de coördinator 6- of 8-tallen.
 
Indien er meerdere kinderen op een wachtlijst staan, dan zal bij de volgorde van plaatsing rekening gehouden worden met het feit of er andere kinderen uit het gezin, al bij MHC Goirle spelend zijn. In dat geval krijgen deze kinderen voorrang op de wachtlijst.
 
Over het algemeen kan gesteld worden dat er voor jongens geen wachtlijst bestaat.
 
 

Vandaag jarig

Romijn ter Horst

Agenda

27-2 bestuursvergadering

29-2 Teambespreking JO10-

26-3 bestuursvergadering

5-4 Pubquiz

19-4 Sportdag Koning Will

23-4 bestuursvergadering

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren