Competitie-update!!
24 april 2021

Misschien heb je de mail al in je inbox voorbij zien komen: de KNHB heeft besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beëindigen. MHC Goirle volgt dit besluit uiteraard op.


Hoewel de jeugd ieder weekend nog maghockeyen, gaat er ook voor deze groep iets wijzigen. We hebben besloten dat we eerder dan gebruikelijk overgaan naar nieuwe teams. Doordat de kinderen elke week dezelfde teams tegenkomen op het veld, is er sprake van ‘vermoeidheid’ in de interne competitie. Door nu eerder dan gepland nieuwe teams te vormen, hopen we dat er weer met frisse zin gehockeyd gaat worden. 


We streven ernaar om vanaf 17 mei te gaan trainen met de nieuwe teams en die week ook weer te starten met de interne competitie.


Wil (je kind) stoppen met hockey? Geef dit dan vóór 1 mei door aan de commissie Hockeyzaken. Dan kunnen we hier nog rekening mee houden bij de samenstelling van de nieuwe teams. 


Wil je als ouder meehelpen op de club? Goed bezig! Wij zijn nog op zoek naar trainers.Interesse? Laat het weten via: [email protected]. Alvast bedankt!


Meer informatie volgt op 8 mei.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Noa Nabbe

Eline van der Sluijs

Roos Vermeer

Daantje Vermeer

Senna Vermeulen

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren