KNHB BASIS TRAINERSOPLEIDING (22-23 FEB)
8 februari 2022

MHC Goirle streeft naar goed opgeleide trainers en coaches voor alle jeugd- en jongste jeugd teams.

 

Wegens eerder succes starten we op de club binnenkort weer de KNHB opleiding Basis Hockeytrainer. Sportpedagoog, opleidingsdeskundige en KNHB Leercoach Bart Neutkens neemt jullie in deze tweedaagse cursus vol enthousiasme mee in de bijzondere wereld van het training geven aan jonge kinderen. 


Ben jij komend seizoen trainer van een jongste jeugd team, of van een team in D of C categorie, dan verwachten we natuurlijk dat je deelneemt aan deze cursus. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van 1,5 uur; een theoriedeel in het clubhuis en een praktijkdeel op het veld. Deelnemers aan beide sessies ontvangen het officiƫle KNHB certificaat Basis HockeyTrainer.

 

Hockeyervaring is voor deze cursus helemaal niet nodig; plezier en enthousiasme zijn key!  We roepen daarom ook nadrukkelijk beginnende (of nog twijfelende) ouders op om deel te nemen aan deze cursus. 

 

Cursusdagen

Theorie sessie: Dinsdag 22 feb, aanvang 19.00 uur

Praktijk sessie: Woensdag 23 feb, aanvang 18.30 uur

 

VOL=VOL: Het aantal deelnemers is helaas gelimiteerd; bij te veel aanmeldingen zullen we proberen een extra cursus te organiseren. Graag uiterlijk 19 februari aanmelden.

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN !

 

Technische Commissie

[email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Eric van de Pol

Agenda

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

8-6 Huldiging kampioenen

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren