Update Veldenplan 17 mei 2022
17 mei 2022

Loopt de planning nog steeds zoals gepland?

Jazeker! De planning is nog steeds dat in het laatste hockeyweekend op 11 en 12 juni voor het eerst bij MHC Goirle op ‘water’ gespeeld kan worden.

Vanaf maandag 13 juni gaat ons complex dan even op slot. Er kunnen dan geen (hockey)activiteiten plaatsvinden, doordat er tegelijkertijd wordt gewerkt aan het Autobedrijf Roks Veld en het ¾ Veld. Feitelijk gaat dan het hele complex op de schop. Hoe lang die ‘sluiting’ duurt, is afhankelijk van de snelheid waarmee bepaalde werkzaamheden worden gedaan. Zodra ons complex weer enigszins toegankelijk is en er weer fatsoenlijk gehockeyd kan worden, gaat ons complex vanzelfsprekend weer open. 

Verder zijn er genoeg ideeën voor de verdere inrichting van ons complex. Er zijn zelfs heuse tekeningen ontvangen. Dat is inmiddels opgepakt door de Projectgroep Velden die zich daar mee bezig houdt.

Wanneer zijn de velden gereed?

Alle velden zouden in de week van 8 augustus gereed moeten zijn. De verdere inrichting (o.a. het terras) duurt mogelijk wat langer, maar de afronding daarvan is gepland voor de start van het seizoen 2022/2023. 

Vanaf wanneer kunnen we oefenwedstrijden spelen ter voorbereiding op seizoen 2022/2023?

De wedstrijdsecretarissen worden op de hoogte gehouden wanneer welk veld wedstrijd gereed is en wanneer er weer (hockey) activiteiten bij MHC Goirle mogen en kunnen plaatsvinden. Op basis daarvan kunnen oefenwedstrijden worden ingepland.

Loopt het goed met wedstrijden en trainingen?

Ja, ook dat nog steeds. Gelukkig stelt iedereen zich flexibel op en is iedereen bereid zich aan te passen. Het is voor een goede zaak! Maar we blijven het zeggen … houd LISA (wekelijks) in de gaten!!!

Is er al iets bekend over de opening van het nieuwe complex (velden, terras)?

Eerst Corona, daarna de velden die er vanwege de upgrade uit liggen. Het wordt tijd dat we echt weer ‘back to normal’ gaan. We mikken dan ook op een normaal seizoen 2022/2023 op een fantastisch nieuw complex. De aftrap daarvan gaat plaatsvinden met een abnormale opening van het seizoen! Houd de communicatie daarover in de gaten. Het belooft iets moois te worden …

Extra veldruimte … extra mogelijkheden!

De wensen qua trainingstijden en trainingsdagen zijn geïnventariseerd en worden door de TC momenteel omgezet in een trainingsschema. Daarbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met ieders wensen, maar is ook van meer zaken afhankelijk. Garanties kunnen dan ook niet worden gegeven. Op korte termijn wordt het trainingsschema voor seizoen 2022/2023 gepubliceerd.

Waar kan ik met vragen terecht?

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mail naar [email protected].

Het Bestuur


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Ellenore Lijten

Sander Pasmans

Bas van Vugt

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren