Update Veldenplan 3 juni 2022
3 juni 2022

Loopt de planning nog steeds zoals gepland?


Helaas … er is toch een kleine kink in de kabel gekomen, of zeg maar te weinig vezels voor de kunstgrasmat. Dat betekent een vertraging van een kleine twee weken in de planning. Om ook geen vertraging aan de achterkant te krijgen (oplevering gepland in week van 8 augustus) is besloten om niet eerst te wachten op het speelklaar zijn van het ZUID Creatives Veld alvorens aan het Autobedrijf Roks Veld te beginnen, maar vanaf maandag 13 juni direct aan het Autobedrijf Roks Veld te beginnen nog voordat het ZUID Creatives Veld speelklaar is.


Vanaf 13 juni zijn beide velden dan ook uit de running. Ons complex gaat dan sowieso voor een periode even op slot. Er kunnen dan geen (hockey)activiteiten plaatsvinden. Hoe lang die ‘sluiting’ duurt is afhankelijk van de snelheid waarmee bepaalde werkzaamheden worden gedaan. Zodra ons complex weer enigszins toegankelijk is en er weer fatsoenlijk gehockeyd kan worden, gaat ons complex vanzelfsprekend weer open. We houden jullie op de hoogte.  

 

Wanneer zijn de velden gereed?


Alle velden zouden in de week van 8 augustus gereed moeten zijn. De verdere inrichting (o.a. het terras) duurt mogelijk wat langer, maar de afronding daarvan is gepland voor de start van het seizoen 2022/2023.

 

Vanaf wanneer kunnen we oefenwedstrijden spelen ter voorbereiding op seizoen 2022/2023


De wedstrijdsecretarissen worden op de hoogte gehouden wanneer welk veld wedstrijd gereed is en wanneer er weer (hockey) activiteiten bij MHC Goirle mogen en kunnen plaatsvinden. Op basis daarvan kunnen oefenwedstrijden worden ingepland.


Is er al iets bekend over de opening van het nieuwe complex (velden, terras)?


Jazeker, noteer 4 september 2022 alvast maar in de agenda en houd de verdere communicatie in de gaten!  

 

Waar kan ik met vragen terecht?


Mochten er vragen zijn dan gelieve een mail te sturen naar [email protected].


Het Bestuur


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Ellenore Lijten

Sander Pasmans

Bas van Vugt

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren