Afronding herfstseizoen en trainen in de winterperiode
22 november 2022

AFRONDING HERFSTSEIZOEN

Het herfstseizoen loopt ten einde en we gaan over in het winter/zaal seizoen. Het reguliere trainingsschema eindigt na de laatste competitieronde van de jeugd op 4 december en is weer van toepassing na de carnavalsvakantie vanaf maandag 27 februari.

In de tussenperiode kan alleen getraind worden op reservering.

Let op:

In de week van maandag 28 nov t/m 2 december is zowel het trainingsschema voor de zaal als voor het veld van toepassing. Je kunt als team dus zelf bepalen of je op het veld of in de zaal gaat trainen.

Wel is het belangrijk om tijdig door te geven als een veld- of zaaltraining komt te vervallen, zodat we die capaciteit niet onbenut laten.


TRAINEN IN DE WINTERPERIODE

Wil je in de winterperiode gebruik maken van de velden om te trainen dan dien je dit vóór 4 december aan ons door te geven (team en gewenste dagen/tijdstippen) zodat we dit kunnen inplannen.

De club zal in de winter niet dagelijks geopend zijn. Reservering worden gebundeld en het kan zijn dat je daardoor niet op het gewenste of gebruikelijke moment kunt trainen. Hiermee voorkomen we ook onnodig hoge energiekosten.

Reserveren van een veld doordeweeks: [email protected]

Reserveren van een veld op zaterdag: [email protected]

Reserveren van een veld op zondag: [email protected]


Reminder:

Woensdag 23 november is er om 20.00 uur een informatieavond over zaalhockey in het clubhuis.

De materialen voor de zaal worden op deze avond ook uitgereikt, dus ben erbij!Bijlage: zaalhockeyschema22112022incllogo.jpg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Pien van Disseldorp

Eric Pikaar

Agenda

14-12 bestuursvergadering

16-12 Vrijwilligers Pre Ke

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren