Materialen Update + oproep!
6 maart 2024

Nu de tweede helft van het seizoen weer gestart is, willen wij jullie vanuit de materialen commissie een korte update geven over de materialen binnen de club.

 

Keepersspullen en strafcornermaskers

Gedurende afgelopen seizoenshelft hebben we gezien dat sommige materialen van de keepers aan vervanging toe zijn. Deze materialen zijn inmiddels besteld en aanwezig op de club. Daarom zien alle keepers (en coaches van teams zonder vaste keeper) graag bij het materialen hok om te controleren of spullen aan vervanging toe zijn. Indien dit zo is zullen we deze vervangen.

We hebben ook als club geïnvesteerd in nieuwe strafcornermaskers, dus in bijna alle gevallen zullen deze zowieso vervangen worden.

 

Aangezien het hier ook deels om de veiligheid gaat van onze leden (die in het keeperspak) verwachten wij dat alle coaches en vaste keepers gehoor geven aan deze oproep.

We hebben hiervoor twee data gereserveerd:

  • Zaterdag 9 Maart van 14-00 tot 15:30
  • Maandag 11 Maart van 19:00 tot 20:30

 

We gaan er vanuit jullie dan allemaal te zien.

 

Ballen voor op de training

Vanuit de filosofie dat er zoveel mogelijk ballen beschikbaar zijn voor de training. zijn we twee jaar geleden gestart met het beschikbaar stellen van ballencontainers. Ieder half veld had hierin de beschikking over een container met (bij de start van het seizoen) zo’n 90 ballen. Helaas hebben we moeten constateren dat deze werkwijze ertoe leidt dat we een enorm groot aantal ballen per seizoenhelft kwijtraken. Helaas is het hierdoor niet haalbaar dit systeem voort te zetten.

 

Op korte termijn zijn de containers vervangen door kratten met 30 ballen. We hopen dat met het verlagen van het aantal ballen èn beter inzicht in de vulling van de krat, dat trainers en spelers een beter overzicht over de ballen houden en dat het verlies zo wordt beperkt. Nieuwe ballen worden besteld en wanneer deze binnen zijn gaan we weer terug naar een systeem met een krat ballen per team.

 

We vinden het als materialen commissie jammer dat deze stap nodig is, maar gezien de hoge verlies van ballen zien wij geen andere mogelijkheid.

 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

14-4 Foute avond | Jong D

19-4 Sportdag Koning Will

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren