And the winner is…. πŸ†
16 juni 2024

En de Fons Smarius Trofee voor het seizoen β€˜23-β€˜24 f gaat naar…. πŸ₯πŸ₯πŸ₯β€¦..


Waar staat deze wisseltrofee ook alweer voor? De prijs gaat naar het team dat, conform de standenmotor van de KNHB, relatief gezien de beste prestatie neergezet heeft van alle teams van MHC Goirle, gemeten naar het aantal behaalde wedstrijdpunten en doelsaldo.

Kortom, een topprestatie! Hartelijk gefeliciteerd meiden!

Bijlage: 05463dbf3a3f4a918fa2ad06cb79b444.jpeg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Magrita Daamen

Renske Gosens

Germaine Paulusse


De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen


Team resultaten