Wisseling van de wacht
4 juli 2024

Geachte leden, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van MHC Goirle,

Naast de gedeeltelijke bestuurswissel op de aanstaande ALV, komt ook voor mij de tijd van afscheid nemen eraan, nu ik al bijna 5,5 half jaar voorzitter ben van deze prachtige hockeyclub. Het is de bedoeling dat ik tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) in december mijn functie overdraag.

Samen met mijn mede bestuursleden hebben we veel bereikt en een stevige basis gelegd voor de continuïteit van de club. Enkele hoogtepunten uit de afgelopen bestuursperiode(s) zijn de introductie van onze nieuwe clubkleuren en de metamorfose van ons complex. Ook hebben we de koffie aanzienlijk verbeterd
­čśë. Daarnaast veel warme, waardevolle en nieuwe contacten gemaakt binnen de vereniging met mooie mensen.
 
Het is met veel vertrouwen dat ik alvast mijn beoogd opvolger introduceer: Karen Molin. Zij zal in december formeel het stokje van mij overnemen. Tot die tijd zal ik haar inwerken en bekend maken met de lopende dossiers. 
 
Ik heb er alle vertrouwen in dat Karen, samen met het huidige bestuur en toekomstige bestuursleden de club naar een nieuwe fase zal brengen. 
 
Ik ben ervan overtuigd dat Karen tijdens de BALV in december met overtuiging zal worden benoemd als voorzitter van onze mooie club.
 
Hartelijke groeten,
 
Dennis Schoormans
Voorzitter MHC Goirle

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Magrita Daamen

Renske Gosens

Germaine Paulusse

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren