Trimhockey

Trimhockey, misschien heb je er weleens van gehoord. Maar wat is het eigenlijk? En voor wie is het bedoeld?

De MHC Goirle Recreanten zijn een diverse groep enthousiaste sportievelingen. Er zijn drie trimhockey teams actief; Recreanten A, B en C. In totaal ruim 60 mannen en vrouwen, beginners, oud hockeyers, ouders van kinderen die hockeyen, etc. Leeftijd ligt globaal tussen 35- 55 jaar, maar jonger en ouder is ook welkom. Er wordt op maandag- of woensdagavond altijd een gezellige pot hockey gespeeld.

 

Trimhockey is een tak van hockey waarin volwassenen in een gemengde samenstelling, dusmet mannen en vrouwen en uit alle leeftijdscategorieën, eens per week samen trainen. Enop gezette tijden worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen ander trimhockeyteamsuit de regio.

Lekker sportief met hockey bezig zijn, in een informele en vriendschappelijke sfeer en zondercompetitiedwang, dat zijn belangrijke doelstellingen van trimhockey. Daarbij zijn zowel spelerswelkom die vroeger competitief hebben gespeeld, als deelnemers die nog nooit een stick vastgehouden hebben en die ook wel eens willen ervaren waarom hun zoon of dochterdit spel zo leuk vindt.Het verschil van niveau is niet van belang; gezelligheid en ontspanning staan voorop! Het gaat bij trimhockey vooral om een uur lang samen lekker spelen. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

 

Op de wekelijkse trainingen wordt gewerkt aan de conditie en worden oefeningen gedaan voor techniek en tactiek in wedstrijden. Ieder speelt op zijn of haar eigen niveau. Het laatste gedeelte van de training bestaat meestal uit een onderling vriendschappelijk partijtje. Tot besluit is er altijd tijd voor een drankje en praatje aan de bar; de derde helft in het paviljoen.

Juist omdat het zo leuk is om in een gemengde bezetting te spelen, staat "vrouwvriendelijk”spel hoog in het vaandel.

 

Als je eens wil zien wat dat inhoudt, moet je zeker eens binnenlopen op onze vaste trainingsavonden, iedere maandag of woensdag van 21.00 tot 22.30 uur. Proefdraaien kan op die avonden eveneens, maar laat dat a.u.b. even vooraf even weten. Je kunt contact kun je opnemen via [email protected]


Teampagina's:

Recreanten A

Recreanten B

Recreanten C

Overig
Overig
  code nummer klasse
Keepers groep 1      
Keepers groep 2      
Keepers groep 3      
Keepers groep 4      
Trainingsgroep CD      
Recreanten
  code nummer klasse
Recreanten A      
Recreanten B      

Vandaag jarig

Imke van Aart

Thijmen van Dijck

Robin van Gennip

Joep Taminiau

Olivia Vos

Sam Vriens

Hugo Vroegh

Agenda

22-6 9 tegen 9 toernooi

25-6 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren