Nieuws! Start nieuwe interne competitie

Nieuwsafbeelding

Yes! 29 mei gaan we weer een interne competitie spelen. Nu met onze nieuwe teams! De KNHB zette een definitieve streep door het competitie seizoen van 2020-2021. Geen verrassing, wel heel jammer. 

Lees verder >> 14 mei 2021

Teamindeling 2021-2022 staat vanavond online!

Nieuwsafbeelding

Vanavond rond acht uur staat in LISATeam de nieuwe teamindeling. 
 
Inloggen LISATeam

Lees verder >> 12 mei 2021

ATTENTIE: juiste teamindeling 2021-2022 in de app!!!

Nieuwsafbeelding

Door een technische storing in LISA team wordt daar NIET de juiste nieuwe teamindeling weergegeven. De club APP laat echter wèl de juiste nieuwe teams zien. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder >> 12 mei 2021

MHC GOIRLE verwelkomt McDonald’s restaurant Tilburg centrum als nieuwe sponsor!

Nieuwsafbeelding

Peter van den Dungen heeft zich met zijn bedrijf McDonald’s restaurant Tilburg centrum voor de komende 3 jaar verbonden als sponsor aan MHC Goirle. Peter is in 1993 begonnen als manager trainee en is vrij snel door gegroeid naar supervisor over 4 restaurants in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. In 1999 kreeg hij de kans om het restaurant aan het

Lees verder >> 1 mei 2021

Update teamafsluiting jeugd 22 mei '21

Nieuwsafbeelding

Als het goed is, hebben alle JEUGD teams zaterdag 22 mei inmiddels vrijgehouden in hun agenda voor de afsluiting met hun team!

Lees verder >> 30 april 2021

Save the date: 22 mei!

Nieuwsafbeelding

We krijgen veel vragen over de vervroegde nieuwe teamindeling en de wens om met het huidige team gezellig af te sluiten. Maar we zouden MHC niet zijn als we daar niet aan gedacht hadden. 

Lees verder >> 25 april 2021

Nieuwe Evenementen/feest commissie!

Nieuwsafbeelding

Nu het hockeyveld steeds verder open gaat, durven we weer te hopen op onvergetelijke evenementen en feesten hij MHC. Dat klinkt veelbelovend en niet zomaar, want vanavond is onze nieuwe commissie Evenementen/feest van start gegaan! Vlnr: Kim Berden, Marie Cecile Vrijdag, Hein Moors, Debbie Verhaaf, Bauke Jansen-Vromans, Ilona Mols, Lonneke van

Lees verder >> 8 april 2021

Overstap naar online scheidsrechters examens

NieuwsafbeeldingHet afgelopen jaar zijn we als scheidsrechterscommissie druk bezig geweest om de opleiding tot clubscheidsrechter aan te pakken. Helaas gooit de coronacrisis tot nu toe best wat roet in het eten. Aangezien er nog steeds geen fysieke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden en veel clubs de hierdoor opgelopen achterstand willen wegwerken,

Lees verder >> 18 maart 2021

FERD Zien & Horen nieuwe hoofdsponsor MHC Goirle Heren 1

Nieuwsafbeelding

Dé opticien en audicien van Goirle, FERD Zien & Horen is de nieuwe hoofdsponsor van MHC Goirle Heren 1. De naam FERD Zien & Horen prijkt vanaf komend seizoen op het shirt van Heren 1 van MHC Goirle.

Lees verder >>Bijlage >> 28 februari 2021

Verrassing!

Nieuwsafbeelding

Wat een bijzonder jaar hebben we als MHC Goirle achter de rug. Een jaar met hoogtepunten, maar helaas ook dieptepunten. We vierden onze 40e verjaardag, kozen een nieuw tenue, zagen de creativiteit van onze commissie Hockeyzaken terug in een interne competitie en daardoor vele fanatieke jeugdleden op de zaterdag. Helaas was hockey voor de

Lees verder >> 30 januari 2021

Nog online kerstcadeaus bestellen? Installeer dan nu Sponsorkliks!

Nieuwsafbeelding

Iedereen bestelt wel eens iets bij websites als Coolblue, Thuisbezorgd of Bol.com. Zeker nu met kerst voor de deur. Als je dit doet via de speciale MHC Goirle-pagina op SponsorKliks, wordt er een percentage van het aankoopbedrag overgemaakt naar de club. Zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen en zónder dat het jou iets extra’s kost!

Lees verder >> 7 december 2020

Wauw, wat een weekend!

Nieuwsafbeelding

We kijken terug op een fantastisch jubileumweekend!
Volop nazomerweer, winst voor Dames 1 (4-3 in de slotfase) én Heren 1 (5-1 whoop, whoop!) en véél aandacht voor het nieuwe tenue. Er is massaal gestemd!

Lees verder >> 7 september 2020

Vandaag jarig

Noa Nabbe

Eline van der Sluijs

Roos Vermeer

Daantje Vermeer

Senna Vermeulen

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren