Uitnodiging Kick-off 21 augustus 2024
14 augustus 2024

Uitnodiging Kick- Off 21 augustus 2024

Nu de vakantie ten einde loopt, is MHC Goirle achter de schermen weer druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Bij de start van het nieuwe seizoen hoort de inmiddels bekende kick-off inclusief het uitreiken van de benodigde materialen. De kick-off is bedoeld voor alle betrokken ouders die volgend seizoen de rol van coach of teammanager oppakken. Is het op dit moment nog onduidelijk wie jouw team gaat coachen? Zorg er dan voor dat tenminste één ouder wel aanwezig is bij zowel de kick-off als bij het uitreiken van de materialen.

 

Nieuwe materialen

De club schakelt in dit seizoen over op een nieuwe manier van het uitreiken van innemen van materialen. Ook de algemene beschikbaarheid van ballen voor trainingen wordt vervangen door een eigen ballenkrat per team.

Ieder senioren en junioren team (dus nog niet de jongste jeugd) krijgt dit seizoen de beschikking over 1 locker met daarin de keeperstas en een krat met 30 ballen om te trainen. Alle lockers zijn inmiddels voorzien van een cijferslot van de club.

De code van deze sloten is uniek en wordt na het ondertekenen van de spelregels door de teamvertegenwoordiger uitgereikt. Doelstelling is dit te doen op de kick-off van 21 augustus.

Mocht je eerder bij deze spullen moeten komen dan graag een mail naar [email protected]zodat we na accordering van de spelregels de code kunnen overhandigen.

 

Op dit moment zijn alle lockers voorzien van een slot waarvan MHC enkel de code heeft. Mocht een team onverhoopt niet bij hun keepersspullen kunnen, neem dan contact op met de materialencommissie; Patrick Severijns en Stefan Her via [email protected]

 

Hoe ziet het programma van de kick-off eruit?

 

19.00 uur - 19.30 uur: uitreiken (keep)materialen aan JJC-teams door de materialencommissie

19.30 uur - 20.00 uur: kick-off voor alle JJC-teams door commissie Hockeyzaken. Hierbij zal onder andere uitleg worden gegeven over het digitale wedstrijdformulier. Uiteraard is er ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

19.30 uur - 20.15 uur: uitreiken (keep)materialen aan Juniorenteams door de materialencommissie

20.30 uur - 21.30 uur kick-off voor Juniorenteams door de commissie Hockeyzaken. Hierbij zal gestart worden met een presentatie over het zaalhockey. Daarnaast worden teams door het wedstrijdsecretariaat geïnformeerd over onder meer de invalregels. Aansluitend worden ouders die relatief nieuw zijn als coach door de commissie Hockeyzaken verder bijgepraat.

 

Hopelijk tot ziens op de kick-off!

 

Commissie Hockeyzaken


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Lieve van der Haar

Maud Mijdam

Agenda

29-10 Bestuursvergadering

17-4 Sportdag Koning Will

21-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren