Trainingen update
10 mei 2020

Inmiddels is de eerste week training voor de jeugd achter de rug en het was erg prettig om onze jeugdleden weer fanatiek in training te zien en te merken dat de sfeer er al meteen goed in zat deze week. 

Naast deze positieve punten hebben we ook in de evaluatie enkele punten gezien waarop we met zijn allen scherper kunnen zijn. Hiervoor is jullie hulp nodig en graag delen wij onze ervaringen dan ook.

 

Om voor iedereen een hygiënische en veilige training te kunnen verzorgen, vragen we jullie aandacht voor het volgende:

 

Aangepast trainingsschema:

A.s. zondag wordt een nieuw trainingsschema gepubliceerd. In dit schema:

 • Is het aantal spelers voor de D-, E- en F-jeugd dat tegelijk op het veld speelt, verruimd
 • Is het aantal spelers en begeleiders voor de A-, B- en C-teams aangescherpt. Er mogen maximaal 20 personen op het veld zijn
 • Is alvast rekening gehouden met trainingen voor onze senioren, zodat we bij herstart van deze trainingen niet nogmaals het schema zullen wijzigen.

 

Wisseling tussen de trainingen:

 • We hebben afgelopen week moeten constateren dat enkele ouders met hun kinderen het terrein op komen. Hoewel we snappen dat je je kind graag begeleidt naar het veld, is dit echt niet toegestaan, tenzij je trainer of handhaver bent. We vragen je dan ook dringend:
  • Kom op de parkeerplaats niet uit de auto, maar zet de kinderen alleen af. 
  • De fietsenstalling is alleen voor spelers, trainers en begeleiders, ouders komen hier niet.
 • Bij de trainingen van de F-, E- en D-jeugd is de behoefte aan wat extra inzet van de ouders, omdat het noodzakelijk is om buiten het veld de maatregelen te stroomlijnen. De ouders van deze teams zullen dan ook benaderd worden om bij toerbeurt deze begeleiding op zich te nemen. Hiervoor komt een aparte mailing (via de coaches). Zonder handhaving, kunnen we niet voldoen aan de richtlijnen met het gevolg dat trainingen geen doorgang kunnen vinden.
 • De trainers van de A-, B- en C-jeugd vragen we op tijd (+/- 10 minuten voor de start van de training) aanwezig te zijn, om de wisseling van spelers op de velden in goede banen te leiden. Bovendien stoppen de trainingen vijf minuten vóór de eindtijd. Ieder team is dan aan het einde van de traininingstijd van het veld af, zodat we altijd voldoen aan het maximaal aantal spelers op het veld.
 • Wij begrijpen dat de ter beschikking gestelde materialen voor de trainingen (ballen en pilonnen) marginaal zijn. Komende week zullen de materialen in aantallen worden uitgebreid. Daarbij willen we nogmaals benadrukken dat het niet is toegestaan om eigen of alternatieve materialen te gebruiken.

 

Hervatting trainingen voor senioren

In lijn met de versoepeling van de regels bereiden we ons ook voor op de start van de trainingen voor onze senioren. Daarvoor zetten we deze week de puntjes op de i en we informeren je in de loop van komende week over de wijze waarop de trainingen kunnen worden hervat.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren